banner198

Ziraat Mühendisleri Odasının Ziyaretleri

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği heyeti Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakırı makamında ziyaret etti.

Ziraat Mühendisleri Odasının Ziyaretleri
banner145

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği heyeti Çankırı’ya yeni atanan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete  İl Temsilcisi Celal Kaman, Temsilci Yardımcısı Ahmet Başataç, Ziraat Mühendisleri Fatih Kıraç, Mehmet Ali Şentürk, Abdullah VURAL, Mehmet Sıtkı Gamzeli katıldılar.

 

İl Müdürü Osman Çakır'a yeni görevinde başarılar dileyen heyet adına bir konuşma yapan İl Temsilcisi Celal Kaman "İlimize yeni atanan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır’a görevinde başarılar diliyoruz. Her vesile ile söylediğim gibi Çankırı mız için tarım İlin en önemli sektörü ve bu sektörün her zamankinden daha fazla gelişmeye ihtiyacı var. Bu nedenle bu kadar önemli bir Kuruma  İl Müdürü olarak atanan İl Müdürümüze başarılar diliyoruz, Kendisine ve İlimize hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi sunuyoruz " dedi.

 

 

Ziyaretle ilgili olarak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır'da "Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğimizin bu anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Üyesi bulunduğum kurumun bu şekilde aktif çalışmaları İlimiz tarımına güç katacaktır. Elele vererek Çankırı tarımını güçlendirerek hakettiği yere getirmek üzere tüm gücümüzle çalışacağız" dedi. 

 

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinin ikinci uğrak yeri ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çankırı İl Koordinatörü İsmail Sönmez oldu. 1 saate yakın süren görüşmede, Çankırı Tarımının genel durumu, Çankırı da nelerin  yapabileceği ve özellikle Hayvancılık sektörü bazında Çankırı tarımı geniş açılarından değerlendirildi.

 

Yapılan ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan İl Temsilcisi Celal Kaman "Yıllardır Çankırı'mız Tarımda destekleme ve tarımda kalkınma beklemekte,  tarımsal desteklemeleri ülke çapında en az alan İllerin başında geliyorduk,  bu nedenle sizleri Çankırı'da görmekten çok mutluyuz.  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunu na başarılar diliyoruz. Her zaman Ziraat Mühendisleri Odamıza İhtiyaç duymanız halinde bizler göreve hazırız." dedi.  

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çankırı İl Koordinatörü İsmail Sönmez de yaptığı açıklama da "Önümüzdeki süreçte bilgi paylaşımına ihtiyacımızın olacağı Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğimizin ziyareti için teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı projeleri hayata geçirir ve istihdam sağlarız" dedi. 

 

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinin son ziyareti ise, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Osman Kaytez oldu. Osman Kaytez' e görevinde başarılar dileyen heyet, adına konuşan Celal Kaman "Bu kadar tecrübeli bir arkadaşımızın bu görevde bulunması bizleri çok memnun etti. kendisine başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER