Olay Buğday Pazarı Mahallesi'nde saat 19'00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eski il başkanı Çetin Kapdan, Buğday pazarı Mahallesinde, Belediye meclis üyesi Mehmet Gökmen'in işyeri önünde, Mehmet Gökmen, eski il yöneticisi Mustafa Doğan ile otururken, bir araçtan inen S.G ve 4 kişi tarafından darp edildi.
Gelen şahıslar, olaya müdahale eden Mustafa Doğan ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Gökmen'i de darp ettiler. Darp edilen eski MHP'li yöneticiler, karakola gederek şikayetçi oldular.
Olayda maddi hasar meydana gelirken saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda bulunanların geldiği aracın MHP Genel Merkezine ait olduğu ve saldırganların Ülkü Ocakları Genel Merkezi bağlantılı oldukları iddia edildi.