banner198

Hain saldırıdan ikinci acı haber geldi!

Ankara Kızılay'da dün meydan gelen hain saldırı da hayatını kaybeden Çankırılıların sayısı ikiye çıktı.

Hain saldırıdan ikinci acı haber geldi!
banner145
Ankara Kızılay'da dün meydan gelen hain saldırıdan ikinci acı haber geldi.  Hayatını kaybeden Çankırılıların sayısı ikiye çıktı.Orta Kısaç köyü nüfusuna kayıtlı üniversite öğrencisi Feyza Acısu (21) patlamada hayatını kaybetti.


 Y
aşamını yitiren 21 yaşındaki Feyza Acısu  Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı dördüncü sınıf öğrencisiydi. Yakınları Feyza’nın Kızılay’da kurstan çıkmış ve evine dönmek için durakta beklediğini söyledi. Acısu, kılınan cenaze namazının ardandan t Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Acısu'nun ailesi kendisinden haber alınamayn kızları için dün duyuru yapmış ve görenlerin bilgi vermesini istemişti. 



Diğer haberleri okumak için fotoğrafların üzerine tıkla 

Sözcü'de nefret söylemi!


Hain saldırı Karagöz ailesini yıktı!


Kızılay bombalı saldırısından acı haber!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
editör
editör - 8 yıl Önce

sevgili okuyucumuz sen neyin kafasındasın? böylesine acı bir günde nelerle uğraşıyorsun.?adı üzerinde yerel haber sitesiyiz. şimdi o menfur saldırıda hayatını kaybeden bütün kardeşlerimiz kendi illerinde haber olmuştur. biz yapmasaydık bu seferde "neden herkes yazdı da siz yapmadınız" diyenler çıkacaktı. sana yerel habercilik kurallarını bir çırpıda anlatamayız. uzunca bir ders vermemiz gerekir. ama böylesi bir yorumla sende tarihe geçti be kardeşim. Bu saldırgan tutumunu haber sitemize doğrultmak yerine hainlere, işbirlikçilere yada görevini layıkı ile yapamayanlara çevirsen daha samimi olur. terörle ilgili neler yapılabilir bir fikir ortaya koysaydın, okuduğun haberdeki insanlara bir rahmet dileseydin.

cevat arslan
cevat arslan - 8 yıl Önce

Orda ölen 37 insan var,,,siz kalkmışsınız orada ölen Çankırılıların sayısını ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz...Ölen 37 Türk....

cevat arslan
cevat arslan - 8 yıl Önce

Neden yorumumu yayınlamadınız...işinize geleni ysyınlayın işinize gelmeyeni at gitsin...

SIRADAKİ HABER