banner306
banner198

Kaybolan yaşlı amca eşeğinin altında ölü bulundu!

Orta'nın Elmalık köyünde kayıp ihbarı alınan yaşlı bir vatandaşımız, Çankırı AFAD ekipleri tarafından eşeğinin altında ölmüş halde bulundu.

Kaybolan yaşlı amca eşeğinin altında ölü bulundu!
banner145
Orta'nın Elmalık köyünde kaybolduğu ihbarı alınan yaşlı bir vatandaşımız, Çankırı AFAD ekipleri tarafından odun yüklü eşeğin altında kalarak ölmüş halde bulundu.


Orta'nın Elmalık köyünde Cuma günü saat:14.00'da eşeği ile odun toplamak üzere evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 73 yaşındaki Adem  Tanık, akşam evine geri dönmeyince ailesi ve komşuları tarafından aranmaya başlandı. Tanık'ı her yerde arayan ancak bulamayan köy halkı, daha sonra Jandarma'ya haber verdi.  Jandarma'da ekipleri de arama çalışmasına dahil oldu. Gece 03.00'da AFAD ekiplerine haber verilmesi ile birlikte arama çalışmaları genişletilerek devam etti.    

 


Her yerde aranan Tanık, evinden ayrılmasının üzerinden yaklaşık 21 saat geçtikten sonra Çankırı AFAD ekipleri tarafından köy yakınlarında arazide odun yüklü eşeğin altında kalarak öldüğü anlaşıldı. Ceset'in üstüne yıkılan eşeğin yüklerle birlikte yerinden bir daha kalkamaması ise dikkat çekti. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından hayatını kaydeden Tanık'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp icelemesine gönderildi. Tanık'ın ceseti, otopsinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi.


Öte yandan hayatını kaybeden Tanık'ın ünlü iş adamı Namık Tanık'ın amcası olduğu edinilen bilgiler arasında yer almakta.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 3 yıl Önce

Etme bulma dünyası eşeğe hattinden fazla yük yüklersen olacağı bu eşek yükün altından kalkamaz tabi

SIRADAKİ HABER

banner304