MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk,AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu’nun açıklamalarını ciddiye almadıklarını söyledi.

 

Biz MHP olarak köylerimizi batı özentililerinin dediği gibi Paris’e değil  yedi iklimin Başkenti İstanbul’a, Orta Asyanın göz bebeği  Semerkant’a,benzetmek isteriz. Papaz kılığıyla dolaşıp Müslümanlık taslamayız. İhrama girip kendimizi taşlayanlardan olmadık,olmayız’’dedi.

 

Öztürk,yaptığı yazılı açıklamada ‘’Belediye Meclis üyesi olarak İrfan Dinç’in kontrolü altınada olan, Merkez İlçe Başkanı olarak aynı Belediye başkanının güya siyasi amiri durumundaki, kısacası eli işte gözü oynaşta insanların açıklamalarını ciddiye almıyoruz. Boş Boş konuşacaklarına Çankırı halkına içirdikleri suyun fahiş fiyatına aşağıya çeksinler. Hanım lokallerinde sigortasız çalıştırdıkları için haklarını gaspettikleri insanların veballerinden biran önce kurtulsunlar. Örnekleri uzatmaya hiç gerek yok ortalıkta dolaşıp İrfan Dinç’in ücretsiz avukatlığına soyunacaklarına doğru dürüs bir işe yarasınlar’’ dedi.   

Editör: Haber Merkezi