banner198

Çankırı 'da morgda ceset bozuk dolaba konuldu !

Çankırı’da, kanserden ölen 76 yaşındaki Dursun Göktaş’ın cesedi, Çankırı Devlet Hastanesi Morgu'nda bozuk dolaba konuldu.

Çankırı Postası
Çankırı 'da morgda ceset bozuk dolaba konuldu !
banner145

Çankırı’da, kanserden ölen 76 yaşındaki Dursun Göktaş’ın cesedi, Çankırı Devlet Hastanesi Morgu'nda bozuk dolaba konuldu. Sabah cesedi almaya gelen yakınları 5 nolu dolabın bozuk olduğunu öğrenince sorumlular hakkında hastane yönetiminden şikayetçi oldu.

Ankara’da kanser tedavisi gören Dursun Göktaş, bütün tedavilere rağmen son günlerini evinde geçirmesi için yakınları tarafından Çankırı’ya götürüldü. Baykuş Boğazı mevkiinde fenalaşan Göktaş, saat 22.00’da yolda yaşamını yitirdi.  112 Acil ekiplerince Kalecik Devlet Hastanesine kaldırılan Göktaş’ın cesedi, hastaneden alınarak gece Çankırı Devlet Hastanesi morguna teslim edildi.

Sabah saat 10.00 sıralarında cenazeyi almaya giden Göktaş'ın yakınları morgda gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Göktaş'ın cesedinin konulduğu 5 nolu dolabın arızalı olduğu halde çalışmayan dolaba konulduğu öğrenildi.

Dayısının cenazesini, almaya gittiklerinde bozuk dolaba konulduğunu gördüklerini belirten Bekir Mustafaoğlu şunları söyledi:

"İhmal sonucu cenazemiz bozuk dolaba konulmuş. Dolabın çalışmaması nedeniyle cenazemizde hafif bir şişme meydana geldi. Allah’tan cenazemizi gece morga geç koymamız nedeni ile tabuta sığamayacak kadar şişme, morarma ve kokma yaşanmadı. Böyle sorumsuzluk, böyle vurdum duymazlık görmedim. Daha büyük sonuçlara sebebiyet verilebilirdi. Tam bir skandallar zinciri söz konusu. Gereken soruşturmanın yapılıp, sorumluların cezalandırılmasını istiyoruz."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2019, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tunaaaa.
Tunaaaa. - 5 yıl Önce

yazıkkk yaaa.Ölünü bile güvenemiyorsun.Bu morgun temizliğinden buzdolabının sıcaklık kontrolunden .enfeksiyonundan sorumlu herkes bunun idari vicdani insani sorumluluğunu almalı ve hesabını vermeli.Hergün kontrol edin gezin. bakın kardeşim işiniz bu değil mi sizin.Bunun için maaş almıyormusınuz.çok yazık gerçekten.Bu kadar basit.ucuz olmamalı.insanlar Ölüsünü Dirisini size emanet ediyor.Bozuk sa yaptırın. çok muuu zorrrr.

Çankırılı
Çankırılı - 5 yıl Önce

Bu memur kimse ivedilik le çevre temizliğine bakmalı insan sağlığı ile hiç r şekilde ilgilenmemelidir....

Yağız
Yağız - 5 yıl Önce

Dedemi niye bozuk dolaba koydunuz

SIRADAKİ HABER