banner198

Çankırı Devlet Hastanesi acil servisinde doktorlar birbirine girdi!

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen olayda iki doktor birbirine girdi.

Çankırı Devlet Hastanesi acil servisinde doktorlar birbirine girdi!
banner145

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen olayda iki doktor birbirine girdi.

Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgileri göre; gece silahlı yaralama olayı sonrası icap nöbetinde olan Ozan Altun, telefonla aranmasına rağmen hastaneye bilinmeyen nedenle gelmediği iddia edildi. İcapcı doktorun gelmemesi üzerine acil servis sorumlusu Doktor Erdem Haytac bilgilendirildi.  İddialara göre, acil servis sorumlusu Doktor Haytac, meslektaşı ile telefonda tartıştı. Daha sonrada hastaneye gelmeyen doktor hakkında "3 hastaya çağırıldığı halde gelmedi" şeklinde resmi kayıt tutuldu. Gece yaşanan gelişmelerin ardından dün sabah saat 08.30 sabah mesaisi sırasında Ortepedist Ozan Altun, acil servis bölümüne yöneldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, acil servis sorumlusu Doktor Erdem Haytac’a “Telefonda ne  langur lungur konuşuyordun” diye seslenerek üstüne yürüyen ortopedist Altun, acil servis sorumlusunu yumrukladığı iddia edildi.

Yaşanan tartışma ve arbede sonrasında acil servis sorumlusunun beyaz kod verip vermediği bilinmiyor. Doktorlar birbirlerinden şikayetçi olmadılar. İl Sağlık Müdürlüğü ise tartışmanın ağız dalaşından ibaret olduğunu belirtti. Doktor Altun'a yakın olan isimler ise doktorun keisnlikle hastaneden aranmadığını iddia ediyorlar.

Konuyla ilgili henüz bir resmi açıklamada bulunulmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 16:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kral Erdem
Kral Erdem - 5 ay Önce

Erdem Hoca kraldır, hastası için sonuna kadar çabalar, ihtiyaç halinde de her dokturu çağrır.

Hasta yakını
Hasta yakını - 5 ay Önce

Ozan Hocam iyi bir hekim ve insan hasta yakınlarına cep telefonu verip 7/24 arayın diyen ender ve başarılı hekimlerden. Maalesef Çankırı'da başarı istenilmez ve başarılı kişiler sevilmez.

Çankırılı 18
Çankırılı 18 - 5 ay Önce

Erdem hocam Çankırı'da çalışan en iyi hekimlerden biri hastalara karşı aşırı ilgili ve merhametli bizler hasta olarak ona muayene olmaktan aşırı mutluyuz.

Çankırı sevdalısı
Çankırı sevdalısı - 5 ay Önce

Ozan bey alanında oldukça ilgili oldukça başarılı bir hekim günün hangi saatinde olursa olsun çekinmeden arayıp derdinizi anlatabileceğiniz bir doktor annemi ameliyat etti cerrahi başarısının yanı sıra ilgi seviyesi çok yüksek bir doktor. Böyle şeyler her an her meslek grubundan insanın başına gelebilir. İsimleri açıkça yazarak Çankırımız için şans olan bir doktoru yıldırmak bizlere yakışmaz sevgiler.

yönetim
yönetim - 5 ay Önce

Bu ozanın kaçıncı kavgası plastikten dr barışla kavga etti, acilden dr Bünyaminle kavga etti, erdemle kavga etti, hastayla kavga etti yakınıyla kavga etti bıktık 5 ayda inanın

Asım serbes
Asım serbes - 5 ay Önce

Çok ilginç olmaması gereken bir durum

Hasan Kalkan
Hasan Kalkan - 5 ay Önce

Ozan Hocamız çankırımıza ne çabuk ayak uydurmuş, hemen troll tayfasınıda oluşturmuş maşAllah, tutunur buralarda,iş yapar

Münir YILDIZ
Münir YILDIZ - 5 ay Önce

Ozan hocamız dünya iyisi insancıl çok başarılı bir doktor ne olur güzel Çankırımızın değerli doktorlarına sahip çıkalım iyi doktorlarımızı kaçırmayalım Çankırı olarak kaybederiz Altın kalpli Ozan ALTUN hocamızın kıymetini bilelim


SIRADAKİ HABER