banner198

Episoft Tüy Dökücü İşe Yarar Mı? Nasıl Kullanılır

Sadece kadınların değil, erkeklerinde çok güvenilir bir şekilde kullanacağı episoft tüy dökücü krem sayesinde artık tüylerinizden kalıcı olarak yüzde 96 oranında kurtulabilirsiniz.

Episoft Tüy Dökücü İşe Yarar Mı? Nasıl Kullanılır
banner145

Episoft Tüy Dökücü İşe Yarar Mı? Nasıl Kullanılır

Sadece kadınların değil, erkeklerinde çok güvenilir bir şekilde kullanacağı episoft tüy dökücü krem sayesinde artık tüylerinizden kalıcı olarak yüzde 96 oranında kurtulabilirsiniz. İçerisindeki özel formül sayesinde artık tüylerinizden kalıcı bir şekilde kurtulmak istemez misiniz? Kim istemez ki!

Yapmanız gereken tek şey kremi uygulayacağınız bölgenin ilk önce epilatör veya ağda ile alınması gerekmektedir. Kökleri alının kıllara kremin daha iyi bir şekilde nüfuz etmesi için bu uygulama gereklidir. Kökünden alınmayan kıllardan maalesef kalıcı ve kökünden kurtulamazsınız. Tüylerinizden artık sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey hemen bizden episoft tüy dökücü siparişi vermek olabilir.

Nasıl Kullanmalıyım?

Bayanlar bu kremi;

  • Bikini
  • Koltukaltı
  • Yüz
  • Bacak
  • Kol ve göbek bölgelerinde kullanabilir.

Kullanım bilgileri http://episofttuydokucu.com/ web adresinden alınmıştır. Daha fazla kullanım bilgisi için orayı ziyaret edebilirsiniz.

Erkekler ise bu kremi;

  • Sırt
  • Göğüs
  • Koltukaltı bölgelerinde güven ile kullanabilirler.

Kremi eliniz ile uygulanmasını istediğiniz bölgeye yedirerek masaj ile uygulamalısınız. Düzenli kullanımda tüyleriniz artık kalıcı bir şekilde yok olacaktır. Siz de özellik ile yaz aylarında pürüzsüz vücudunuzun keyfini sürmek istiyorsanız hemen bu kremi sipariş etmelisiniz. Episoft yorumları kısmına da bakıldığımda vücudun tüm bölümlerinde kullanılabildiği görülmektedir.

Kremin Fiyatı Nedir?

Öncelik ile kremi ne kadar çoklu sipariş ederseniz, o kadar avantaj ve fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Episoft fiyatları sektör içerisinde diğer kremler ile karşılaştırıldığında gayet uygundur. Ekonomik olarak kesinlik ile bütçenizi zorlamaz. Aksine yıllar boyu jilete, ağdaya vb. kişisel temizlik ürünlerine verdiğiniz paradan daha az bir paradır. 1 kutu 39 TL olup yanında ayriyeten kargo ücreti bulunmaktadır. 2 kutu 69 TL olup kargo ücreti de vardır. 3 kutu 99 TL dir ve ayriyeten kargo ücreti ödemenize gerek yoktur. 6 kutu kremin fiyatı 179 TL dir ve bununda kargo ücreti yoktur. Gördüğünüz gibi ne kadar çok sayıda alırsanız krem başı fiyat o kadar düşecektir. Bundan daha kazançlı çıkacaksınız.

Ne Kadar Sürede Kullanacağım?

Kremi kılları kökünden aldıktan hemen sonra yarım episoft krem paketini temizlediğiniz bölgeye masaj yaparak yediriniz. Bundan 5 gün sonra kalan yarım paketi aynı şekilde masaj yaparak yedirdikten sonra tüylerden tamamen kurtulmak için ilk seansınız başarı ile episoft kullanımı tamamlanmış olacaktır. Bir kutu yaklaşık 1 seanslıktır. 20 mil’dir. Uzun vadede tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız daha çok avantajlı paketlerimizi sizlere öneriyoruz.

Aklınızda oluşabilecek bütün sorularınız ve krem siparişleriniz için web sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan veya mail adreslerimizden hafta içi ve hafta sonu her gün bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Deneyimli ekip arkadaşlarımız en kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş yapacaklardır. Sektör de bu kadar krem satan firma arasından bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüylerinizden tamamen kurtulmak için bayanlar ve erkekler tamamen doğru adrestesiniz! Hemen bizlere ulaşın ve siparişinizi oluşturun.

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER