banner198

Sağlık Bakanı açıkladı! Çankırı vaka sayısı en çok artan iller arasında...

Bakan Koca vaka sayısı en çok artan iller arasında Çankırı iline de yer verdi.

Sağlık Bakanı açıkladı! Çankırı vaka sayısı en çok artan iller arasında...
banner145

Vaka sayısı en çok artan il Çankırı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. Bakan Koca vaka sayısı en çok artan iller arasında Çankırı iline de yer verdi.

Günlük tabloya göre, son 24 saatte 96 bin 842 kişiye korona virüs testi yapıldı, bin 578 kişiye virüs tanısı konuldu. 53 kişi hayatını kaybederken, bin 13 kişinin tedavisi tamamlandı. Bakan Koca, paylaşımında, "Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım" ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 11:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevim Ergel
Sevim Ergel - 4 yıl Önce

Söyleyecek söz bulamıyorum.İkaz ettiklerimizden bir dayak yemediğimiz kaldı ters ters bakışlarıyla adeta tehdit ediyorlar utanıp özür dileyecekleri yerde ukalalık yapıyorlar

Karatekin Bey
Karatekin Bey - 4 yıl Önce

Ağır yaptırımlar şart. Çankırı gibi memlekete Pakistan da Hindistanda uygulanan sopalı covid denetimi şart

Emrah
Emrah - 4 yıl Önce

Vali beyin kesinlikle katı tedbirler alması lazım belediyemize giriş çıkışlar kısıtlanması lazım ne delisi bitiyor ne velisi elini kolunu sallayan belediyenin içinde giriş atıyor vatandaş olarak tedbirlere kesinlikle uymamız lazım yoksa durum çok vahim.

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Vatandaşlarımız daha dikkatli olmali ne yazikki vurdumduymaz bir toplum olduk diğer taraftan il sağlık müdürünü hiç gören varmi niye hiçbir açıklama yapmıyor

Çankırı
Çankırı - 4 yıl Önce

NE yapsanız, ne kadar haber yapsanız BOŞ, elinde çekirdeğiyle evinden çıkıp, sırıtarak dolaşan cahil insanımız vardır... Zeka, davranış seviyesi ilkokul 3. Sözde müslüman özünde ise kendinden başkasını düşünmeyen bir hayvan... Tedbirleri önemsemeyenleri kastediyorum. Gerçek şu, duyarlı biriysen Çankırı'da yaşamak zor kardeşim.

Beklenen
Beklenen - 4 yıl Önce

İl sağlık müdürlüğü süreci düzgün yürütmüyor bence

SIRADAKİ HABER