banner198

Tomografi cihazının bilgisiz personel bozmuş!

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’dan Çankırı Devlet Hastanesinde sürekli bozulan tomografi cihazıyla ilgili itiraf gibi açıklama geldi. Çivitcioğlu, tomografi cihazına bakan sağlık çalışanlarının teknik donanım anlamında fazla bilgi sahibi olmadıklarını söyledi.

Tomografi cihazının bilgisiz personel bozmuş!
banner145

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’dan Çankırı Devlet Hastanesinde sürekli bozulan tomografi cihazıyla ilgili itiraf gibi açıklama geldi. Çivitcioğlu, tomografi cihazına bakan sağlık çalışanlarının teknik donanım anlamında fazla bilgi sahibi olmadıklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik ile birlikte basın mensuplarıyla buluşan Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı sağlığında yaşanan sorunlarla ilgili geçtiğimiz basın toplantısında Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’le karşı karşıya gelmişti.

Tomografi cihazının sıklıkla bozulmasını kapasitesinin çok çok üzerinde kullanılmasına bağlayan Çivticioğlu’na karşı çıkan Genel Yayın Yönetmenimiz Şeker, hastanede yönetimsel bir zafiyet oluştuğunu, sendikal vesayetçilerden oluşan birkaç kişinin kendi çıkarları doğrultusunda hastaneyi liyakatsiz kişilerle çalışamaz hale getirdiklerine dikkat çekmişti.

Sosyal medya paylaşımlarını abes karşıladık -

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya’nın tepkileri çeken sosyal medya paylaşımları hakkındaki soruya cevap veren İl Başkanı Abdulkadir Çelik, “Ben o paylaşımı gördüm. Kendi işimizde abes karşıladık. Uyarıyı da yaptım. Biz ilgili müdürlerin bizle iyi olup da vatandaşa hizmet etmiyorsa ya da personele mobing yada sıkıntı oluşturuyorsa, bizim o kişi ile işimiz olmaz” dedi.

Basın toplantısının tamamını izle!

Sağlıkta yönetimsel zafiyet kabul edildi-

Çivitcioğlu, son basın toplantısında itiraf gibi bir açıklamada bulunarak tomografi cihazına bakan sağlık çalışanlarının teknik donanım anlamında fazla bilgi sahibi olmadıklarını ifade etti. Şeker’in ısrarla dile getirdiği yönetimsel zafiyeti haklı çıkaran açıklama sonrası Şeker, “Benim haklılığımı kabul ettiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti’nin Çankırı’da kararsız bir tutum sergilediğini projeler ve planlamaların düşünülmediğinden yapıldığına değinen Şeker, “Bu kararsızlıkla bir yere varamıyoruz. Çankırı bir ileri bir geri gidiyor. İsmail Hakkı Esen’in işçi çıkartmasında geçmişti personel rejimini kat be kat aşan işçi alımları ile Ak Parti’nin hiç mi, şuçu kabahati yok” diye sordu.

Çankırı’da Doktor durmuyor!

Çankırı’ya doktor durmadığını söyleyen Çivitcioğlu,” Bizim Doktorlarımız buraya geliyor. Gelmekle ilgili problem yok. Ondan sonra ki süreçte biz burada durduramıyoruz. Özel hastanelere geçiyorlar. ‘Yükseğini yapacağız’ diye ayrılıyorlar. Farklı noktalara geçmek istiyorlar. En büyük sıkıntımız bu! Ama bunun asgariye indirebilmek adına personel genel müdürümüzle de görüşüyoruz. Biz bunun çalışmasını sayın bakanımıza da ilettik. İnşallah bunun takipçisiyiz.” dedi.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 06:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
vay be
vay be - 4 yıl Önce

neden kabul etmek için bazı şeylerin illa gözünüze skulması gerekiyor.Hastane bitik durumda görün duyun artık.Kimse işe gelmek idarecilerin yüzünü görmek istemiyor herkes mutsuz sebebide tüm siyasiler ve baş belası sağlık senciler.

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Orda çalışan bir işçi partiye güvenip doktora kafa tutup şikayet ediyorsa başhekim de bu ne derse olur diyorsa suçu yönetimde arayınız bu hastanede doktorlar hastayı muayene ediyor hemşireler. Bacak bacak üstünde oturuyorlar aman bizden üye eksilmesin derseniz doktor bulamazsınız

BEN OLSAM BENDE DURMAM
BEN OLSAM BENDE DURMAM - 4 yıl Önce

Kamu kurumlarının iliğine kadar siyasetin müdahale ettiği bir ilde ben doktor olsam bende durmam

gurbetten
gurbetten - 4 yıl Önce

Çankırı Ak Parti İl Başkanı hangi sıfatla İl sağlık müdürüne uyarı yapmış anlamadım. Bir daha paylaşımlarında bizi övme, etiketleme falan mı demiş?

HADİ ORADAN.....
HADİ ORADAN..... - 4 yıl Önce

ÇANKIRI DA SEN VE SENİN GİBİ SİYASİLER YÜZÜNDEN PARÇALANDI.YILLARDIR ARANIZDA BİLE BİRLİĞİ SAĞLAYAMADINIZ.İNSANLARI KÜSTÜRDÜNÜZ,ÜZDÜNÜZ.HADİ ORADAN SENDE.

y.g
y.g - 4 yıl Önce

sayın vekil bilmiyor mu olanları vardır onun çıkarı bir yerden hastane soyuldu sayın vekiller vesayetçileri korudu hastanede personellerin mutsuzluğunun ilk sebebi sağlık sen defolun artık

Çankırılı
Çankırılı - 4 yıl Önce

İl başkanını tebrik etmek lazım tomografi sorununu hemen çözdü personele attı
Topu.bçylelikle çankırının kanayan be .çözülemeyen problemini bir basın açıklaması ile çözdü
Tek akıllı bunlar diğerleri mal
Cihaz 10 yıllık
Ömrünü tamamlamış
Cihaz tek
Cihazın bir markası ve bakanı var.
Cihaz bölgede tek
Cihazın üst versiyonu lazım hastaneye
Sade tomografi değil olmayan branş doktorları ,olmayan cihazlar lazım çankırı ya.ucuz siyaset le bilgisiz ve belgesiz konuşmak hoş değil.
İnsanlara ve memlekete güzel hoş ve yarayışlı işler gerek .boş işler değil vesselam.

Akpli
Akpli - 4 yıl Önce

Akp çankırıda bitiyor
Adamların uğraştığına bak
Millet ne ile uğraşıyor bizimkiler ne işle uğraşıyor
Bu koltuklar gerçekten sağlam ve reisci olması lazım
Halktan yana olması lazım üstündeki yükü vatandaşın üstüne atan değil


SIRADAKİ HABER