banner198

Ümran hemşire yaşam savaşı veriyor!

Çankırı’da otomobili ile kaza geçirmesi sonucu ağır yaralanan hemşire Ümran Alabay'ın Ankara Şehir Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Ümran hemşire yaşam savaşı veriyor!
banner145

Çankırı’da otomobili ile kaza geçirmesi sonucu ağır yaralanan hemşire Ümran Alabay'ın Ankara Şehir Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Solunumu duran hastanın Çankırı Devlet Hastanesinde tomografi cihazının arızalı olması nedeni ile en kritik dakikalarda hastane hastane gezdirilmesi de ayrı bire skandal olarak kayıtlara geçti.

Kastamonu’dan yaz okulundan dönerken geçtiğimiz hafta cuma günü saat:8.30’da Ilgaz-Çankırı yolu Aktaş mevkiinde özel aracı ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçen Çankırı Devlet Hastanesi dahiliye servisinde görevli hemşire Ümran Alabay, tek taraflı trafik kazası geçirmişti. Kaza da ağır yaralanan Albay’a ilk müdahale yoldan geçen bir anestezi doktoru tarafından yapılmıştı.  112 ekibinde yer alan mesai arkadaşları tarafından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan hemşire Alabay, daha sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç hemşirenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

En kritik dakikalar hastane hastane gezdirildi -

Öte yandan Çankırı Devlet Hastanesi acili servisine getirilen hemşirenin sürekli bozulan tomografi cihazının arızalanması nedeni ile ağır yaralı vaziyette yapay solunum cihazı (ambu) takılı vaziyette özel bir hastaneye götürülerek tomografi çekildikten sonra Çankırı Devlet Hastanesi aciline geri getirildiği öğrenildi.  Bu şekilde solunumu duran hastanın müdahale edilmesi gerekirken en kritik dakikalarda hastane hastane gezdirilmesi de ayrı bire skandal olarak kayıtlara geçti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2019, 14:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırılı vatandaş
Çankırılı vatandaş - 5 yıl Önce

Çok seviyesiz ve saygısızca haber yapıyorsunuz millet canı ile uğraşıyor sen tomografi ile çok zeki iseniz çankırı iş adamlarını yan yana getirin tomografi emar laser gastro anjiyo vs aldırıverin...

yıldırım
yıldırım @Çankırılı vatandaş - 5 yıl Önce

çankırıda kaç tane iş adamı var ki! hangi birini yan yana getirip tomografi, mr, lazer vb'lerini alacan? sadece cihazları almakla da bitmiyor. onları kullanacak uzman ekip olmadıktan sonra alsan nolur, almasan nolur

Suna Nur Teke
Suna Nur Teke - 5 yıl Önce

Kalitesiz bir haber olmuş malesef. Meslektaşımızın kaza haberinden çok Tomografi cihazı haberi olmuş. Tomografi cihaz haberini ayrı başlık olarak yapsanız daha iyi olurdu.

Fenasi kerim
Fenasi kerim - 5 yıl Önce

Bu hastanede ne normalki morgda dolap normal olsun

Bülent
Bülent - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mevlam mekanini cennet eylesin. Hastane hakkinda verilen bilgiler dogru ise uzerine gidilmeli sorumlu kisiler gorevlerinden ihrac edilmelidir. Devlet hastanelerine gereken onem ve ozveri gosterilmiyor. Görevini hakkiyla yapan bashekimler, dr lar, hemsireler, teknik personeller getirilmeli ki hastalarimiz magdur olmasin. Aileleri de sinir krizleri gecirmesin. Sonrasinda hastanelerimizde surekli istenmeyen olaylarla karsilasmaktayiz. Cok uzucu.

SIRADAKİ HABER

banner304