banner198

Yaşlı hasta böyle isyan etti! Ey Başhekim duy beni...

Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan sorunları dile getiren yaşlı bir hasta, Başhekim Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e adeta isyan etti.

Yaşlı hasta böyle isyan etti! Ey Başhekim duy beni...
banner145

Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan sorunları dile getiren yaşlı bir hasta, Başhekim Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e adeta isyan etti. Cep telefonu kamerasına 'Ey başhekim duy beni' diye veryansın eden vatandaş, sorunlar düzelmediği takdirde  hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

Çankırı Kırkevler de yeni yapılan Devlet Hastanesi'nde  büyük ihmaller olduğunu dile getiren yaşlı hasta, Çankırı'da Hastanede sağlık hizmetinin on sene geriye gittiğini iddia etti. Temizlik konusunda taşeron firma işçilerinin iyi çalıştığını dile getiren vatandaş, sağlık görevlileri ve doktorların hastalarla yeterince ilgilenmediğini kaderine terk ettiğini söyledi. Diyabet rahatsızlığı nedeni ile 314 numaralı odada 12 gün kaldığını söyleyen  vatandaş hastalığı nedeni ile ara öğün verilmesi gerekirken hiçbirinin verilmediğini anlattı.





Sorunlarla ilgili şikayetlerini yazılı olarak verdiğini ancak bugüne kadar kendisini arayan soran olmadığını ifade eden yaşlı adam, Başhekim  Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e seslenerek, "Ey Başhekim görevini bil! Ya bu hastaneye çeki düzen verirsin yada vebali boynuna. Orada ben varsam sen Başhekimsin. Servisleri gez, neler oluyor neler bitiyor bunları öğren. Eğer öğrenmek istemiyorsan o koltuk sana yakışmaz." şeklinde hitap etti.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail1818
ismail1818 - 7 yıl Önce

Amca az demiş kızıma akülü sandalye almak için başvuru yapmaya gittim oradaki memur sanki patladı baş hekime şikayet ettim arkadaş arası arasıra davranıyorsun öyle savundu vali yardımına şikayet ettim sonunda ben suçlu çıktım bunların yüzünden Çankırı yi sevmiyorum Çankırı olarak cankir dan gittim

Mehmet
Mehmet - 7 yıl Önce

Gerçekten çok doğru söylemiş amca. Devlet hastanesi içler acısı başhekim mecide gidiyor sadece. Odasından çıkmaktan mahrum. Yazık gerçekten. Çankırı'ya Çankırı halkına...

Veli
Veli - 7 yıl Önce

Bashekim makam odasindan sadece mescide namaz kilmaya gidiyor. Onun haricinde kapatiyor kendini odaya. Gorene ulasabilene ask olsun.

Ayşe sirat
Ayşe sirat - 7 yıl Önce

Helal olsun daha az bile söylemiş ağzına sağlık

Gözde yavuz
Gözde yavuz - 7 yıl Önce

amca haklı o ara öğün neden verilmiyor ben söyleyim 7 aydır hastanede dietisyen yok kadrolu iki doktoru var ikiside doğum izninde.bende sesleniyorum baş hekim duy bizi.

Halil
Halil - 7 yıl Önce

amcanın söylediklerinin azı var çoğu yok.

Hassan
Hassan - 7 yıl Önce

Sayin saglik bakanim ne olur duy gari endokrin ve noroleji doktoruda istiyoruz cankirlili olaraak

terbiyesizler
terbiyesizler - 7 yıl Önce

birde kurul varya orada kendisini sağlık bakanı sanan varya onada yazıklar olsun. adamı verem eder terbiyesizler..


SIRADAKİ HABER