Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan sorunları dile getiren yaşlı bir hasta, Başhekim Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e adeta isyan etti. Cep telefonu kamerasına 'Ey başhekim duy beni' diye veryansın eden vatandaş, sorunlar düzelmediği takdirde  hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

Çankırı Kırkevler de yeni yapılan Devlet Hastanesi'nde  büyük ihmaller olduğunu dile getiren yaşlı hasta, Çankırı'da Hastanede sağlık hizmetinin on sene geriye gittiğini iddia etti. Temizlik konusunda taşeron firma işçilerinin iyi çalıştığını dile getiren vatandaş, sağlık görevlileri ve doktorların hastalarla yeterince ilgilenmediğini kaderine terk ettiğini söyledi. Diyabet rahatsızlığı nedeni ile 314 numaralı odada 12 gün kaldığını söyleyen  vatandaş hastalığı nedeni ile ara öğün verilmesi gerekirken hiçbirinin verilmediğini anlattı.





Sorunlarla ilgili şikayetlerini yazılı olarak verdiğini ancak bugüne kadar kendisini arayan soran olmadığını ifade eden yaşlı adam, Başhekim  Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e seslenerek, "Ey Başhekim görevini bil! Ya bu hastaneye çeki düzen verirsin yada vebali boynuna. Orada ben varsam sen Başhekimsin. Servisleri gez, neler oluyor neler bitiyor bunları öğren. Eğer öğrenmek istemiyorsan o koltuk sana yakışmaz." şeklinde hitap etti.



Editör: Haber Merkezi