banner198

AK Parti Çankırı’da ilçe başkanlıklarına atama

AK Parti'de Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Eldivan, Korgun, Kızılırmak, Kurşunlu, Orta ve Şabanözü ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti Çankırı’da ilçe başkanlıklarına atama
banner145

AK Parti'de Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Eldivan, Korgun, Kızılırmak, Kurşunlu, Orta ve Şabanözü ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti Çankırı teşkilatlarında Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sorası yaşanan geniş çaplı revizyonda daha önce istifaları alınan Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Eldivan, Korgun, Kızılırmak, Kurşunlu, Orta ve Şabanözü ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti Genel Merkezinde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörü Mustafa Köse, İl Koordinatörü Ayhan Salman ve Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan’ın yer aldığı komisyon öğleden sonra ilçe başkan adaylarını sırayla mülakata aldı. İlçe ilçe gerçekleştirilen mülakatların ardından AK Partiyi yerel seçimlere götürecek olan ilçe başkanları belli oldu.

Atkaracalar İlçe Başkanlığına Yücel Erten, Bayramören İlçe Başkanlığına Serdal Kale, Çerkeş İlçe Başkanlığına Furkan Altuntaş, Eldivan İlçe Başkanlığına Şüayip Gümüş, Korgun İlçe Başkanlığına Ali Özen, Kızılırmak İlçe Başkanlığına Besim Akça, Kurşunlu İlçe Başkanlığına Abdullah İpek, Orta İlçe Başkanlığına Alparslan Demirkapı, Şabanözü İlçe Başkanlığına Yüksel Yarbaşı atandı.

AK Partide Merkez, Yapraklı ve Ilgaz İlçe Başkanları ise koltuklarını koruyan isimler oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2023, 10:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp çöküş
Akp çöküş - 8 ay Önce

Bı hata yapıp bebeye il başkanlığı verdiler. Çankırı'nın en büyük ilçesine de gittiler bebe verdiler ellerinde biberonla oy isterler artık yazık bu parti kimlere kaldı. İki yüzlü insanlar şimdi koltuk sahibi

Deli oglan
Deli oglan - 8 ay Önce

Diğer isimleri bilmem ama Çerkeş için kötü oldu. Bu isim mi taşıyacak ak partiyi seçimlere. aytaci batıran ailenin varisi. Babasını aytacta işçiler linç edecekti. Memleketin iliğini sömürdüler şimdi de şirin görünüp ak parti çatısı altında ilçeyi parselleyecekler. 18 yaşından beri ak Partinin neferiyim diyor 2014 te yerel seçimlerde büyük birlik partisinin peşinden gezip ak partililere küfür eden kişi şimdi ilçe başkanı oluyor. Buda demek oluyor ki hata onda değil onu oraya layık görenlerde ak Parti'ye geçmiş olsun.

Karapazarlı
Karapazarlı - 8 ay Önce

Kulislerden alınan bilgilere göre Orta İlçesinde 2 belde 1 ilçe belediye başkanının AK Parti'den istifa edip başka partiye geçmesi bekleniyor! 7 köy muhtarının da destek verdiği duyulmaktaaa

SIRADAKİ HABER