banner198

AKP, Saadet oylarına göz dikti...

Saadet Partisi İl Başkanı Sait Yılmaz, AKP'li siyasetçilerin Saadet oylarına göz diktiğini belirterek, Milli Görüş tabanına seslendi.

AKP, Saadet oylarına göz dikti...
banner145
Saadet Partisi İl Başkanı Sait Yılmaz, AKP'li siyasetçilerin Saadet oylarına göz diktiğini belirterek, Milli Görüş tabanına seslendi. AKP'nin dağılma sürecine girdiğini ifade eden Yılmaz" AKP gemisine binme. Tertemiz geçmişini kirletme " dedi.

 

1 Kasım seçimlerine 2 gün kala Saadet cephesinden açıklama geldi. İl Başkanı Said Yılmaz, bazı mitinglerde AKP’li konuşmacıların Saadet Partili seçmene seslenerek “Birlik olalım. AKP’de birleşelim.”şeklindeki konuşmalarına tepki gösterdi. 

Yılmaz, AKP’nin dağılma sürecine girdiğini, saltanatlarını ellerinden kaçıracakları zehabıyla tüm güçleriyle toplumu yeniden narkozlamaya çalıştıklarını, yerli ve milli olduğunu belirttikleri içi boş söylemlerle toparlanma telaşına kapıldıklarını söyledi.

  

Milli Görüş tabanına seslenen Yılmaz, "Milli Görüşcü Saadet Partili kardeşim, bu kadar menhiyyat, ahlaki ve manevi tahribatta vebalin yokken, AB uğruna İslam dünyasında akan kan ve gözyaşında mührün ve imzan bulunmazken, sen de bugüne kadar olduğu gibi 1 kasım da şimdi altından su alan, dağılma sürecine girmiş AKP gemisine binme. Tertemiz geçmişini kirletme.”dedi.


-Demir,  
yıllar önce zaten gömlek değiştirmişti- 

Yılmaz açıklamasının devamında AKP'yi destekleyeceğini açıklayan eski RP İl  Müfettişi Halil Demir'i üstü kapalı şekilde eleştirdi. Yılmaz,  “Bu arkadaşımız yıllar önce zaten gömlek değiştirmişti. AKP aracılığıyla Erbakan’ın ideallerinin gerçekleştiği yalanını empoze ederek toplumun değer yargılarını ifsat edenlere mesaj gönderiyor. Allahu Teâlâ’dan niyazımız şudur: Yüce Rabbimiz verdiği ömrün ahirinde boynumuza geçirilen bir suç ve vebal levhasıyla huzuruna gitmekten bizi korusun. Merhum Erbakan Hocamız gidin de bir papazın heykeli altında AB anayasına imza atarak bağımsızlığımızı AB’ye  teslim edin mi dedi? Ne kadar devlet malı varsa satarak onlarla saltanat sürün mü dedi. Borçlarımızı ödedik diye milleti kandırarak devleti 690 milyar borçlandırın mı dedi? Bu arkadaşlarımız bilmeliler ki dökülen sırçaların altından,  yolsuzluk, haksızlıklar, korkutma, istismar ve sindirme politikalarının görünmesine, gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Çankırı’lılara seslenen Sait Yılmaz şuları kaydetti:

 

“Çankırı’lı hemşerilerim, AKP’nin artık yıldızı sönmüştür. Büyü bozulmuştur. Partizanca yaklaşımları sebebiyle toplumda meydana gelen gerilimi, bozulan kardeşliği, geleceğimizi tehdit eden kaos ve belirsizliği bile kendi lehlerine çevirme gayreti içerisindedirler. Kendilerinden nemalanan havuz medyası ve devletin tüm imkanlarıyla halkı yeniden efsunlamaya çalışmakta, toplumumuzu diri ve canlı tutacak değerlerimizin birer birer ortadan kalkmasına seyirci kalmaktadırlar. Bu nedenle tek başına iş başına diyerek yola çıktıkları bu son seçimlerden sonra da yapabilecekleri fazla bir şey kalmamıştır. Maske düşmüştür.

Çünkü demokrasi maskesi altında bir kişiye dokuz pul, dokuz kişiye bir pul taksimatıyla sınıflar arasındaki fark daha da derinleşmiştir. İslamî anlayış sulandırılarak ahlaki ve manevi tahribatın tavan yapması, ahlaksızlığın ve fuhşun, sapkın akımların zirve yapmasına neden olmuşlardır. Toplumu ayakta tutan dinamikleri bu kadar tahrip olmuş, yolsuzluk, haksızlık, kayırmacılık, partizanlık ve işbirlikçilikte bu kadar öne çıkan bir zihniyet ayakta duramaz. O toplumun bekası da tehdit altındadır. AKP’li arkadaşlarımız, toplumu ipnotize etmek için yanlarına aldıkları havuz medyası ve devlet imkanlarıyla yalan söyleyerek halkı aldatmaktan, paralel konusunda, ergenekon ve balyoz davalarında, çözüm sürecinde aldatıldıklarını söylemekten çekinmemişlerdir. Yalanlara kanmayınız.

 

Aldatılmak genlerine işlemiş olanları yeniden iktidara taşımayınız. “Saadet iktidara gelemez. Geliniz AKP’yi ihya edelim” sözlerine itibar etmeyiniz.

 

Milli Görüş’ün partisi Saadet Partisi bu milletin mayasıdır. Saadet Partisiz bir mecliste kaos olur, kavga olur, kargaşa olur.  Saadet Partisiz bir meclis kilitlenir. Hükümet kurulamaz. Kendi hükümetini kuramayan, adaleti ve sosyal barışı temin edemeyen bir ülke ayakta duramaz. Son derece gelişmiş yolları ve hizmet araçları onu çöküşe götürmekten kurtaramaz.

 

Son sözümüz şudur:

Bugüne kadar hangi partiye oy verirseniz veriniz, şimdi yüreğinizin sesini dinleyiniz. Saadeti duyunuz. Tertemiz gelecek için, tertemiz kadrolarıyla, tertemiz geçmişiyle, kibirlenmeyen, gösterişe kapılmayan  Saadet Partisini destekleyiniz. Adres, Saadet Partisi’dir. Bir arada olma adresi burasıdır.

Diğer haberleri okumak fotoğrafın üzerine tıklayınız.

İşte size dava adamı! Basamakları adım adım çıktı...

Çakırı siyasetinin en ağır makam koltuğu!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 04:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk KARATATAR
Faruk KARATATAR - 8 yıl Önce

4
halil demir'in bu tercihi sevinilecek bir durum değil, acınacak bir durumdur. abd ve ab patentli bir çoğunluğa tabi olmuştur. ab uğruna türkiye'yi bölme planı olan ikizler yasasını 2003'te, teslimiyet yasası olan avrupa anayasasını, i̇slam'a ve müslümanlara savaş açmış bir papaz heykelinin önünde imzalayan, son ekim ayı itibariyle 689.8 milyar türkiye'yi borç batağına sürükleyen, terör örgütlerini muhatap alan, aldatmaya ve aldatılmaya müsait bir zihniyeti benimsemiştir. selam ve dua ile.

Cengiz körosmanoğlu
Cengiz körosmanoğlu - 8 yıl Önce

Çankırı'da Halil Demir Ak partiyi destekliyor haberni görünce bir şeyler yazma gereğini hissettim.Halil Demiri iyi tabırım.Çankırıdaki milli görüşün kompedanıdır.Tek başına bir ordudur.Milli görüş delisi bir abimizdir.Tarzımız farklı olmasına rağmen ben bu abimize hep saygı duymuş gayretini taktir etmişimdir.Serttir,agresiftir,dümdüz bir adamdır,tavizsidir,burnunun doğrultusunda gider.Ama bunları yaparken davası için yapar.Kırarsa davası için kırar.Küserse davası için küser.Severse davası için sever.Hasbi bir adamdır.Bir anadolu delikanlısıdır.Kimse yokken o vardı Çankırıda.Zor zamanların adamıdır,zor zamanlarda en önde o vardır.Ömrünü gerçektende davaya adamış birisidir.Bu haberi yapan Ceyhun kardeşimi tebrik ediyorum.Haberi okuyunca önce şaşırdım.Çünki Halil abi Çankırı Saadetin kaptanıdır.Direğidir.Belkemiğidir.Şaşkınlığım yerini taktire bıraktı,çünki olması gereken zaten bu idi.Bizler hangi gerekçelerle Refah partisini savunduysak aynı saiklerle Ak partiyi destekliyoruz.Bizim için şahıslar değildir ömemli olan.Aslolan davadır.Hedeftir.Gayedir.
Şaka değil adam 50 yıldır bu davanın içinde.Neyin ne olduğunu bilen biri.Çankırıyı ilmek ilmek işlemiştir.İrfan Dinç nasıl bizim yetişmemize vesile olmuşsa İrfan Dinçin yertişmesinede Halil Demirler vesile olmuştur.Bu bir süreç.Herkes bir şekilde bu süreçlerden geçiyor.Halil abi Çankırıda bu sürecin başlatıcısıdır,mimarıdır,kompedanıdır.
Çankırı için bu olay bir dönüm noktasıdır,bir milattır.
Halil abiyi tebrik ediyorum.Çankırıdaki bütün Saadetli kardeşlerimin bu olayı nazarı dikkate alacaklarını bekliyorum,ümit ediyorum.Onlarında Halil abiyi takip edeceklerini,onun yolundan gideceklerini bekliyorum.Allah sizden razı olsun Halil abi.Hürmetlerimi saygılarımı sunuyorum

mehemet ali
mehemet ali - 8 yıl Önce

mhp ye ve saadete çok haksızlık yapılıyor

Faruk KARATATAR
Faruk KARATATAR - 8 yıl Önce

1
s.a. cengiz kardeşim,
öncelikle allahu teâlâ'nın selamıyla selamlıyorum.
halil abi'yi 70'li yıllardan beri biz de tanıyoruz. yıllarca millî görüş'ün kuruluşlarında hizmet ettiğini ve çok emek verdiğini biliyoruz.
ancak bu demek değildir ki o'nun yol kavşaklarında tercih ettiği yol mutlaka doğrudur. halil abi'nin son
yıllardaki halini ve yaşadıklarını bilen kimseleriz. dolayısıyla kendisi ne yazık ki kırılma ve zi̇hni̇yet deği̇şti̇rme konumundadir. yani̇ o eski̇ hali̇l demi̇r deği̇ldi̇r.

Faruk KARATATAR
Faruk KARATATAR - 8 yıl Önce

2
"halil demir'den akp'ye destek geldi" başlıklı haber ile, saadet partisi i̇l başkanlığından gelen yukarıdaki açıklamayı lütfen tekrar okuyunuz. bu abimizdeki zihniyet değişikliği ortadadır. dün milli görüş kuruluşlarında üye yada yönetici iken savunduğu, savunurken uğruna her türlü çile ve sıkıntılara maruz kaldığı dönemlerdeki anlayışı son yıllarda bu kırılma noktasından sonra değişmiştir.
akp'yi desteklemesi o'nun şahsî tercihidir. bi̇z sadece uyari görevi̇mi̇zi̇ yapariz.

Mesut Şenova
Mesut Şenova - 8 yıl Önce

merkez sağı sömürdünüz, vakum gibi çektiniz. şimdi kıyıda kenarda kalan saadet oylarına kadar düştünüz anlaşılan. korkunun ecele faydası yok. halil demir partiden gitmişmiş. "kimse milli görüşe şeref katamaz tam tersine milli görüş insana şeref katar." erbakan

Milli Görüş
Milli Görüş - 8 yıl Önce

sen nerede yaşıyorsun be kardeşim. bunca güzelleme yaptığın halil demir gömlek değiştireli yıllar oldu. ardına kaç kişi düşüpte gitmiş. kendisi ak partinin kapısına yaklaştırıyorlar mı bir sor abilerine. bir sürü maharetini saydığın adamı bunca zamandır neden il yönetimine belediye meclisine almadınız. üstelik mütevelli heyet başkanı olduğu hamidiye yurdunu sahte imzalarla elinden alanlarında ak partide siyaset yaptığını söylüyor. yani kendi iddiasına göre yurdu ele geçiren sahteciler ve gaspçılarla aynı safta

Adil Düzen
Adil Düzen - 8 yıl Önce

Sizin nereniz Milli? Fason milli görüşçüler. Aynı kabın içine girdiğiniz grupları görüyoruz. Kendinizi çok zeki Milli Görüşçüleri aptal mı sanıyorsunuz. Ortadoğu'da akan kanın vebalini er geç ödeyeceksiniz. Libyayı çökerten Haçlı ittifakının içinde yer aldığınızı ne çabuk unuttunuz. Tarihte ilk defa bir islam ülkesi haçlı birliği ile bir olup islam ülkesi libyayı parçaladı. İzmir'e Haçlı Birliğinin komuta merkezini kurdunuz. 1 Mart tezkeresinde mecliste hayır oyu çıkmasına rağmen incirlik üstünden kalan haçlı birliğinin savaş uçakları mazlum Irak coğrafyasında milyonlarca sivilin öldüğü bombardımanlara katıldığı ortaya çıktı. Birazcık utanıp sıkılan be


SIRADAKİ HABER