banner198

Ayakları bu ülkede olmayanlar utansın!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın "Çankırılılar Millidir" çıkışı alkışlarla karşılık buldu.

banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın "Çankırılılar Millidir" çıkışı alkışlarla karşılık buldu. 

Vali Özcan'ın dün gerçekleşen CANDEF'in 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşma da verdiği ince mesajlar salonda bulunan Çankırılıları ayağa kaldırdı. Adeta bir siyasetçi gibi konuşan Özcan, CHP'li Gürsel Tekin ve Mahmut Tanalın da yer aldığı katılımcılara  Millilik vurgusu yaparken " Ayakları bu ülkede olmayanlar utansın." dedi.


ÇANDEF Genel Kurulunda 29 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Saldırısına atıfta bulunan Özcan, yaptığı konuşma ile Çankırı insanına övgüler düzdü. Ankara katliamında 3 Çankırılının şahadet mertebesine eriştiğini anlatan Özcan, " Şehidin birini Çankırı’da defnettik, bir tanesini de sayın Başbakanımız ve değerli milletvekillerimizle Ankara’da defnettik. Bir tanesi de Gemlik’te defnedildi. Ben bütün şehitlerimize rahmet dilerken; “İyi ki Çankırı var, İyi ki Çankırılılar var” diyorum. Bu nedenle Çankırılıların ayakları bu toprakta, Çankırılıların ayakları millidir. Ayakları bu ülkede olmayanlar utansın. Türkiye ilelebet payidar olacaktır. Bu bayrak inmeyecek, ezanlar dinmeyecek." ifadelerini kullandı.


Özcan'ın konuşması salonda bulunan Çankırılılar tarafından ayakta alkışlandı. Özcan tezahüratlar eşliğinde kürsüden ayrıldı.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 00:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
bi habersitesi var
bi habersitesi var - 8 yıl Önce

bir habersitesi var haber sitesine haber yaptırıana elinden tutup site verdikleri çoluk çocuğa bu konuşmayla yazık oldu. helal olsun valiye. halk validen yana bunu da iyi bilsinler. vali nin duruşu hep belliydi zaten. şimdi onlar düşünsün.

Entel Köylü
Entel Köylü - 8 yıl Önce

özellikle valiyi paralelci yaftası vurarak pasifize etmeye çalışan organize suç örgütüne kapak olmuş.

Ahmet
Ahmet - 8 yıl Önce

sayın valim bir konuştunuz pir konuştunuz. gasteci kisvesi altındaki tetikçiler sustu kaldı. haberi bile yayınlayamadılar.

Serdal Akçiçek
Serdal Akçiçek - 8 yıl Önce

TÜRK BAYRAGIMIZIN GÖKLERDEN INMEMESI IÇIN ,EZAN SESLERININ SUSMAMASI IÇIN PARALI ASKERLIGIN KALKMASI LAZIM!!!!

Karatekin
Karatekin - 8 yıl Önce

vali bey seçimlerde taraf tutmuştur.yaptığı davranış son derece yanlıştır.

SIRADAKİ HABER