banner198

Başkan Esen, o dedikodulara Pelin hanımla birlikte kahkahalarla güldük

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Postası kameralarına yaptığı özel açıklamada MHP Milletvekili Dr. Pelin Yılık ve Çankırı MHP teşkilatları ile arasının bozuk olduğu iddialılarına ironik bir cevap verdi.

Başkan Esen, o dedikodulara Pelin hanımla birlikte kahkahalarla güldük
banner145

Başkan Esen, o dedikodulara Pelin hanımla birlikte kahkahalarla güldük

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Postası kameralarına yaptığı özel açıklamada MHP Milletvekili Dr. Pelin Yılık ve Çankırı MHP teşkilatları ile arasının bozuk olduğu iddialılarına ironik bir cevap verdi.

Başkan Esen,“ İddialar bunlarla kalsa iyi, hatta beni görevden alıp belediyeye kayyum atamışlar. Pelin hanım ile birlikte tüm bunlara kahkahalarla güldük. “dedi.

Başkan Esen, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’in “ Genel seçim öncesi ‘benim partimden bir milletvekilim olsa bunun iki katı hizmet yaparım’ dediniz.  Dediğiniz gibi oldu mu? Ayrıca bakan ziyaretlerinde AK Partili belediye başkanları Akbaşoğlu ile MHP’li belediye başkanları Pelin hanımla birlikte gerçekleştiriyor ziyaretlerini. Cumhur ittifakı olarak neden bir arada gitmiyorsunuz? Bunu nasıl yorumluyorsunuz? “ sorusunu yöneltti.

Şeker’in sorusuna cevap veren Esen, “Öncelikle şunu açık yüreklikle belirteyim ki Sayın M. Emin Akbaşoğlu’nun davranışı hakkında kesinlikle bir art niyet aramayın. Biz bütün programlarımıza kendisini davet ettik. Kendisi çok istemesine rağmen geçirdiği rahatsızlık nedeniyle katılamadı programlarımıza. Ziyaretlerimizde de onların yoğunluğundan dolayı programlarımız uymuyor. İnşallah hep birlikte yapacağımız ziyaretlerimizde olacaktır.” dedi.

Pelin hanımla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Esen, “ Pelin hanım benim genel başkan yardımcım, milletvekilim, karşılıklı saygımız sonsuz ama özelde bir ağabey - kardeş ilişkimiz var. Bazen dedikodular çıkıyor. Yok, araları bozuk. Yok anlaşamıyorlar. Hatta en son dedikodu. Çankırı Belediye Başkanını görevden alıp kayyum atamışlar. Kayyumu da Ankara ASKİ’den atamışlar.  Kuyruklu yalan desem bu onunda üzerinde bir yalan.  Görevimizin başındayız hamdolsun. Bu iftira ve yalanlara gülüp geçiyoruz biz.  Bizim dinimize göre iftira atmak en büyük günahlardan.  Allah’ın yarattığı en önemli varlık insan, bizde insana hizmet etmeye çalışıyoruz.  Pelin başkanı ben dün tanımış bir insan değilim.  Çok naif ve Çankırı için bir şeyler yapma çabası içerisinde olan bir siyasetçi. Genel başkanımızın mesai arkadaşı.  Bizler Genel başkanımızın yol arkadaşıyız, Pelin hanım mesai arkadaşıdır.  Mesela dün Genel merkezde birlikteydik. Bu iddialara oturup hep birlikte gülüyoruz.  Kendisine konuyu anlattım kahkahalarla güldü.  Hafta içi de Çankırı’ya gelecekler ve programlarımıza katılacaklar. İl, İlçe teşkilatlarımızla ilgili de hiçbir sıkıntımız yok. Hep birlikte seçimlere hazırlanıyoruz. Hazırlanıyoruz ama ben henüz seçimden ziyade sezon bitmeden elimizdeki işleri bitirme derdindeyim. Teşkilatlarımız sitem ediyor bazen başkanım seçim geldi. Seçime hazırlanalım diye. Yani ne sayın milletvekillerimiz ne de il ilçe teşkilatlarımızla aramızda bir sorun yok.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 16:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı sevdalısı
Çankırı sevdalısı - 5 ay Önce

Hüseyin filiz geliyor size rahat uyku yok çankırıda

Ilgazlı
Ilgazlı - 5 ay Önce

Çankırı'da MHP teşkilatı eski zamanlara döndü.eski zamanda olduğu gibi gayet çalışkanlar kimse bu birlikteliği bozamaz herşey Çankırı için

orçun
orçun - 5 ay Önce

Gülün bakalım filistin ağlarken siz gülün bu gülme biraz kerhen gibi duruyor

Kasım Şentürk
Kasım Şentürk - 5 ay Önce

Başkanım ateş olmayan yerden duman çıkmaz saygılarımla…

demokrasi
demokrasi - 5 ay Önce

Başkanım gülecem diye arkana aşıp gitme çünkü kare öyle okunmuyor

SIRADAKİ HABER