banner306
banner198

Çankırı’da Meral Akşener’in esnaf ziyaretleri!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da esnaf ziyaretinde bulundu.

Çankırı’da Meral Akşener’in esnaf ziyaretleri!
banner145

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  “Çankırı ve ilçelerindeki esnaflarımızın durumlarının diğer illerimizdeki esnaflara göre daha iyi olduğunu gördüm. Öyle dediler çünkü.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerine Şabanözü ve Eldivan ilçelerini ziyaret ederek başlayan Akşener Çankırı’nın merkez ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Atatürk bulvarında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, bir simitçinin simit tezgâhını satın alarak vatandaşlara dağıtılmasını istedi. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çekildi. Bir gencin “Bize çay dağıtmayacak mısınız?” sorusu karşısında gülümseyen Akşener, daha sonra kafede gençlerle sohbet etti. Gübre fiyatlarından şikâyet eden bir çiftçinin derdini dinleyen Akşener ziyaret turunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Misafirperverliğiniz den çok memnun kaldım -

Akşener,  “İktidarı yermiyorum, kendi parti mi övmüyorum, propaganda yapmıyorum. Sadece esnafın derdini dinliyorum. O derdi aldıktan sonra grup toplantısına konuşuyorum. Ardından milletvekili arkadaşlarımız soru önergeleri, kanun teklifleri ve araştırma önergeleri veriyorlar. Böylelikle o esnaftan edindiğimiz bilgileri, talepleri, ihtiyaçları, iktidar yöneticilerine iletmiş oluyoruz. Bu konuda bir iletişim metodu geliştirdik diyelim. Öznenin esnaf olduğu, çiftçi olduğu, işsiz gençlerin olduğu bir metot. Bu çerçevede bu gün buradayım. Ben bugün Çankırı’da gördüklerimden çok memnun kaldım. Misafirperverliğiniz den çok memnun kaldım. İkincisi esnaflarımızın bilgilerini aldık ama Çankırı ve ilçelerindeki esnaflarımızın durumlarının diğer illerimizdeki esnaflara göre daha iyi olduğunu gördüm. Öyle dediler çünkü. Çok da memnun kaldık. Çankırı ve gittiğim ilçelerindeki sanayi yatırımlarının işsizliğe çare olduğunu gördüm. Şimdi buradan şöyle bir çıkarım yapıyoruz hep birlikte. Demek ki, sanayiye yönelik yatırımlar, tercihler istihdam yaratıyor. İstihdam gençlere iş olarak dönüyor. İş olarak döndüğü zaman esnafın işi iyi gidiyor. Sizin durumunuzda ki basın emeklilerinin maaşları artıyor. Böyle bir silsile bu bunun için buradan çıkardığım ders şudur; demek ki sana yatırımlarını her şehrimize devlet veya özel olarak teşkil etmemiz lazım” dedi.

Akşener, daha sonra “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganları eşliğinde Çankırı’dan uğurlandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2021, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304