banner198

Çankırı’da seçim rekorunu Hasan Paşa kırdı

Çankırı‘da 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde en yüksek oy oranı ile Belediye Başkanlığını kazanan isim Çerkeş’te AK Parti adayı Hasan Sopacı oldu.

Çankırı’da seçim rekorunu Hasan Paşa kırdı
banner145

Çankırı‘da 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde en yüksek oy oranı ile Belediye Başkanlığını kazanan isim Çerkeş’te AK Parti adayı Hasan Sopacı oldu.

Saat 17.00’da sandıklarının açılmasının ardından Çankırı’da belediye başkanlığını kazanan isim %59,62’lik oy oranı ile Çerkeş’tePaşa lakabı ile tanınan Hasan Sopacı oldu.

Balkon konuşması yaptı-

Sopacı gençlerle gurur duyduğunu belirterek Çerkeş’te bir tarih yazdıklarını söyledi. Konuşması “Çerkeş’in başkanı Hasan Sopacı” sloganları ile kesilen Sopacı, “Sizler 5 yıl boyunca yaptıklarımızı, eserlerimiz takdir ettiniz. Dediniz ki; ‘Hasan Paşa ve arkadaşları hizmete devam etsin’. Oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun! Çerkeş emin ellerde. Biz şu an itibari ile Çerkeş’te herkesin belediye başkanıyız.” dedi.

Sopacı, tüm Çerkeşli vatandaşların belediye başkanı olacağını söyleyerek, konuşmasını sürdürdü. Sopacı, “Bundan sonra hiç kimseye ayırmadan, ötekileştirmeden Çerkeş’e hizmet edeceğim. Tek derdimiz var Çerkeş’in geleceği. Çerkeş sevdalısı olduğumuzu 5 yıl boyunca gösterdik. İnşallah bu beş yıl boyunca Allah’ım sağlık sıhhat verirse bu verdiğiniz ağır vebali bu sorumluluğu hissederek sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Çünkü bizler sizlerin hizmetkarıyız.” şeklinde konutu.

Sopacı, %32.45 oy alan en yakın rakibi MHP adayı Hüseyin Erdoğan’a 27 puan fark attı.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Etem Akkaya
Etem Akkaya - 5 yıl Önce

Yaptığı hizmetler karşısında aldığı oy oranı az bile.
Yüzde 80 olmalıydı.
Çerkeşin büyümesini ve gelişmesini istemeyenler karşısında blok oluşturdu.
İkincisi cumhur ittifakının iki partisi olan ak parti ve MHP adaylarını karşı karşıya getirip her iki testiyi kınaya çalıştılar bırakın kırmayı çatlatamadılar.
Her iki parti tabanı bu oyuna fırsat vermedi.
Birlik ve dayanışmaya gölge düşürmedi burada Hasan Sopacı + Hüseyin Erdoğan oyları toplanmalı
diye düşünüyorum.

Akif Coşkun
Akif Coşkun - 5 yıl Önce

Sayın Başkan Sizi kutluyorum Hayırlı olsun Çerkeşimize ğüzel işler yapacağınızı biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun

SIRADAKİ HABER