banner198

ÇATSO Meclis Başkanı Bölükbaşı, İYİ Parti’den aday adayı oldu!

ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı İYİ Parti’den 28. Dönem Çankırı milletvekili aday adayı oldu.

ÇATSO Meclis Başkanı Bölükbaşı, İYİ Parti’den aday adayı oldu!
banner145

ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı, İYİ Parti’den aday adayı oldu.

ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı İYİ Parti’den 28. Dönem Çankırı milletvekili aday adayı oldu.

Geniş katılımla saat 15.00’da İYİ Parti İl Başkanlığına gelen Bölükbaşı,  “Çankırı’ma,  Ülkeme ve Aziz milletime hizmet etmeye hazırım” mesajı verdi. Bölükbaşı’nın basın toplantısına İYİ Parti aday adayları ile CHP, Saadet, Demokrat Parti ve DEVA Partisi İl Başkanları da destek verdi.

Çankırı yerinde sayan bir il olmuştur -

İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Duran ile birlikte kameraların karşısına geçen Bölükbaşı, Çankırı merkez Satıyüzü köyünde doğduğunu, Çankırı’da iş kuran, Çankırı’da oturan bir insan olduğunu ifade etti Bölükbaşı, “Yıllarca birçok vesileyle, Köyünden, Beldesine, kentine kadar Çankırı’ma hizmet etmeye çalıştım. Gerek Elektrik Şirketimiz ve gerekse Ticaret ve Sanayi Odamızdaki 14 yıllık çalışmalarım dolayısıyla birçok vesileyle İlimizin sıkıntıları, ihtiyaçları ve geleceği ile ilgili bilgi sahibi oldum. Bulunduğum görevler vesilesiyle birçok kez ifade ettiğim gibi Çankırı’mız özellikle son 20 yılda beklenen gelişimi gösterememiş, komşu iller tarım, ticaret ve sanayi kapasitelerini katlarken maalesef, Çankırı yerinde sayan bir il olmuştur. “ değerlendirmesinde bulundu.

Çankırı’nın milli gelir açısında ülke genelinde geriler de kaldığı iddiasında bulunan Bölükbaşı, “Tarımda çiftçisinin yüzünün gülmediği, esnafının yüzünün gülmediği bir Çankırı büyük şehirlere göç vermesiyle ün yapmıştır. Çankırı’da gerek siyasi çalışmalarımdan, Alfa Elektrik şirketimizden ve gerekse Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasındaki görevlerimden dolayı çoğunuzun tanıdığı bir kardeşinizim.  Çankırı’da doğdum, Çankırı’da yetiştim, Çankırı’da iş kurdum ve ben yüreği Çankırı için atan bir kardeşiniz olarak, Çankırı’ma,  Ülkeme ve Aziz milletime hizmet etmeye hazırım. “ şeklinde konuştu.

Siyasetteki öncelikli hedeflerini sıralayan Bölükbaşı, “Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki Siyasetteki öncelikli hedefim Çankırı’mıza ve dolayısıyla Ülkemize hizmet etmektir. Çankırı’mız Devletine Milletine bağlı asil bir şehirdir. Bu güzel şehrin insanlarının işsizlik gibi, sağlık ve eğitim sorunu gibi, geçim sorunu gibi sorunlarla anılması benim yıllardır içimde kanayan yaradır. Bakın bir Çorum’a bir Kastamonu’ya, Bolu’ya kıyaslamak istemiyorum ama maalesef Çankırımız bunları hak etmiyor. “ diye konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER