banner198

Çivitçioğlu, “Ankara’da Elimiz Armut Toplamıyor”

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, “Bizim Ankara’da elimiz armut Toplamıyor, Şeytan Taşlamıyoruz bizim Ankara’da elimiz armut toplamıyor.

Çivitçioğlu, “Ankara’da Elimiz Armut Toplamıyor”
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, “Bizim Ankara’da elimiz armut toplamıyor. Biz Ankara’da birileri gibi şeytan taşlamıyoruz. Biz şehrimiz için tavaf ediyoruz, milletimiz için hizmet üretiyoruz.” dedi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, “Bugün yine bir eserin bir hizmetin vatandaşımızın talebiyle ilgili sürecin tamamlanmasıyla Orta’da mutluluğumuzu paylaştık. Bir ay önce Eldivan İlçesi’nde yaptığımız gibi bu ayda Orta İlçesi’nde doğalgaz açılışını gerçekleştirdik.” dedi.

Yapılamaz, gerçekleştirilemez denilen her şeyi AK Parti’nin yerine getirdiğini vurgulayan Çivitcioğlu, “Bu milletimizin desteğiyle oluyor. Yıl 3 Kasım 2002, yıl 2021. AK Parti’nin gençlik çağı, kanı hala fokur fokur kaynıyor. Bu milletin hizmetkarı, AK Parti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yine dosta güven, muhalefete üzüntü vermeye devam edeceğiz. Allah’ın izni ile vatandaşın vermiş olduğu vicdani sorumluluğu yerine getirmek için, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çivitcioğlu, “Hem 3 Kasım münasebeti ile hem de malum Çankırımız da en önemli sorunlardan biri  haline gelmiş olan hastane için toplandık. Şunu herkes iyi bilsin, bizim Ankara’da elimiz armut toplamıyor. Biz Ankara’da birileri gibi şeytan taşlamıyoruz. Biz şehrimiz için tavaf ediyoruz, milletimiz için hizmet üretiyoruz. Şehrimizin insanın memnuniyetinin artması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim nice 19 yılları AK Parti’ye hizmet etmeyi nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefa
Sefa - 2 yıl Önce

Eliniz ne topluyor, seçim bitince anlarsınız.

sefa canım
sefa canım @Sefa - 2 yıl Önce

seçim bitince anlar degilmi mhp den pelin yılık diyorlar il dışından aday diyorlar canım onlarmı gelsin emin akbaşoğlu gibi ama unutma seçimi ak parti 2-0 alır adayları acıklayınca siz bile gitti diceksiniz :)

SIRADAKİ HABER

banner304