banner198

Çivitcioğlu İPA projesi hakkında konuştu!

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Cumhur ittifakı arasında paylaşılamayan İPA projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çivitcioğlu İPA projesi hakkında konuştu!
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, İPA projesinin onaylanması ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Bunları yapan AK Parti, bugün uygulayıcısı başka bir partidir. Teşekkür edecek hiçbir şey yok. ” dedi.

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı'nınalt yapısını ilgilendiren İPA projesinin onaylanması ile ilgili Cumhur İttifakı arasında yaşanan projenin sahiplenilmesi noktasında süren tartışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti İl Başkanlığı’nın Parti’nin kurulduğu günden beri görev yapmış eski ve mevcut ilçe başkanlarına düzenlediği vefa yemeğinde konuşan Salim Çivitcioğlu, “İPA projesi ile ilgili biz hizmetimizi verelim, kim ne konuşursa konuşsun.   Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Allah’ın izniyle biz hizmetimize sabaha kadar konuşsak bitiremeyiz. Bunları yapan AK Parti bugün uygulayıcısı başka bir partidir. Ben ona saygı duyarım. Benim teşekkür edeceğim nokta alt yapıyla ilgili bütün iş bittikten sonradır. Şu anda teşekkür edecek hiçbir şey yok!  Kimseye de teşekkür etmeye de gerek yok!” ifadelerini kullandı.

Konuşmasını sürdüren Çivitcioğlu,“Biz bunu yaptık, biz bunu getirdik’ yok böyle bir şey. O gün yerel yönetimlerde biz iktidardaydık, milletvekilleri olarak bu işi koşturduk getirdik bir noktaya.  Arkadaşlarımıza nasip oldu onlar imzaladı. Mesele bundan sonra onu bitirip Çankırı insanına hizmeti sunmaktır. Siz o hizmeti sunduktan sonra, bizde teşekkür etmesini biliriz. Hiçbir sorun yok!”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 03:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı
Çankırı - 4 yıl Önce

Bakarmısın vekildeki egoya hala üst perdeden konuşuyor teşekkür edecek bişey yokmuş belediye başkanının da çok umrunda adam nezaketen emeği geçenlere teşekkür etmiş sen etsen ne etmesen ne Çankırının evlatları teşekkür etsin kafi kendini beğenmiş vekil ama cnm çok da önemliydi haset var hazımsızlık var.... Belediye seçşmleeşdwde Bi ego tavan haldeydi sonucu belli oldu Hüseyin boz bşk ı geri planda kaldı adam kendini dahi ifade edemedi salim vekil in o yüksek egosu yüzünden sonuç ortada...

TÜRK
TÜRK - 4 yıl Önce

bencede teşekkür edecek hiç ama hiç birşey yok.yaptığınız ne varki ortada.saçma sapan işlerle uğraşmaktan memleketi unuttunuz.ama az kaldı seçmende sizi unutacak.bekleyin.

ŞAHİNGÖZ
ŞAHİNGÖZ - 4 yıl Önce

yorum yapılmayacak kadar basit insanlar bunlar utanıyorum bunlardan

SIRADAKİ HABER