banner198

DEVA Partisinden Salim Çivitcioğlu’na "28 Şubat" göndermesi!

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Avşar, “28 Şubat sürecinde kendi işletmelerinde çalışacak kızlarımızın başörtüsüne dahi tahammül gösteremeyenlerin bize Ayasofya üzerinden hamaset yapmasını asla kabul edemeyiz” dedi.

DEVA Partisinden Salim Çivitcioğlu’na "28 Şubat" göndermesi!
banner145

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Avşar, “28 Şubat sürecinde kendi işletmelerinde çalışacak kızlarımızın başörtüsüne dahi tahammül gösteremeyenlerin bize Ayasofya üzerinden hamaset yapmasını asla kabul edemeyiz” dedi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’nun Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yönelik Ayasofya üzerinden ‘sen Rumumusun, yoksa Yunan mı?’ sözlerine DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Avşar’dan sert bir cevap geldi.

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Avşar imzasıyla yapılan yazılı basın açıklamasında; Salim Çivitcioğlu’na örtülü göndermede bulunularak 28 Şubat sürecinde başörtülü çalışanlarını işten çıkarttığı imasında bulunuldu.

Yapılan açıklamada Çivitcioğlu’nun haddini aşan açıklamalarda bulunulduğu ifade edilerek,  “Göreve geldikleri ilk günden itibaren kamunun menfaati yerine kendi şahsi ikballerini öne alan, onlarca özel banka dururken kamu bankalarından milyonlarca lira kredi kullananlar DEVA Partililer midir? Deve misali doğru hiçbir yanı olmayan, döneme göre değişenlerin bizlere vatan, millet ve mukaddesat dersi verecek bilgisi ve müktesebatı yoktur.” denildi.

DEVA Partisinden yapılan açıklama şöyle:

İktidar Partisinin İlimizin 2.nci sırasında yer alan Milletvekili,  geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın açıklamasında, Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN ve şahsımızı hedef alarak talihsiz, bir o kadar da haddini aşan ifadelerde bulunmuştur.

Sayın Milletvekili kendisine sorulan Çankırı’ya hizmete dair sorulara cevap vermek yerine Sayın Genel Başkanımızın sözlerini bağlamından koparmak suretiyle kendince Sayın BABACAN’ı hedef alan açıklamalarda bulunmuştur.

Öncelikle Sayın BABACAN’ın nasıl bir soydan geldiğini, geçmişinde hangi çizgide hayat idame ettirdiğini ve nasıl bir ticaret kültüründen geldiği tüm Milletimizin malumu olduğu gibi, 13 yıllık devlet yönetiminde de nasıl bir iz bıraktığı tüm dünyada bilinmektedir.

Eğer sayın vekil değerli Genel Başkanımızın siyaset yaptığı dönemi şöyle bir gözünün önüne getirirse, yıllarca hazineden ve tüm kamu bankalarından sorumlu olmasına rağmen bal tutup parmağını yalamadığını,  zira kendisine teslim edilen Beytül Mala el sürülmeyeceğini bilen bir kültürden geldiğini en iyi kendisi bilmektedir.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren kamunun menfaati yerine kendi şahsi ikballerini öne alan, onlarca özel banka dururken kamu bankalarından milyonlarca lira kredi kullananlar DEVA Partililer midir? Deve misali doğru hiçbir yanı olmayan, döneme göre değişenlerin bizlere vatan, millet ve mukaddesat dersi verecek bilgisi ve müktesebatı yoktur.

Peki Sayın Genel Başkanımız ve DEVA Partisi yöneticileri olarak bizim gösterdiğimiz hassasiyetin binde birini kendileri gösterebilmişler midir?

2002- 2015 dönemi AK Parti Hükümetlerinde Sayın Ali BABACAN Ekonomiden Sorumlu Bakan iken;

Milli Geliri 2500 Dolar’dan 12594 Dolar’a yükselten.

Merkez Bankası rezervlerini 30 Milyar Dolar’dan 120Milyar Dolar’a yükselten.

Devletin bütçe açığını 24 Milyon Dolar’a düşüren.

Dışişleri Bakanlığı görevini yaparken içeride ve dışarıda güvenirliliği yüksek olan saygın bir Türkiye imajını gerçekleştirmiştir.

Ülkesine ve milletine en güzel şekilde hizmet etmiş ve bundan sonra da DEVA PARTİSİ kadrolarıyla hizmet edecek olan  kişi ALİ BABACAN’dır.

Sayın Basın Mensupları;

Kişi başı milli geliri 12594 Dolar’dan 8381 dolara düşürenler.

Merkez bankasının rezervini 120 milyar dolardan eksi 48 milyar dolar’a düşürenler.

Devletin bütçe açığını 24 Milyar Tl’densadece 2 yılda 239 Milyar Tl’ye yani 10 katına çıkartanlar.

Bugün her üç kişiden biri ya işsiz veya atıl durumdadır.

Her dört gencimizden biri işsizdir.

Her üç gencimizden biri ne eğitimde ne de istihdamdadır.

Toplam istihdam 5 yıl önceki seviyesinde takılı kalmıştır.

İşini koruyan işçilerimiz sefalet denilecek bir gelirle yaşamaya mahkum edilmiştir.

Kısacası ülkeyi yönetmekten aciz olanlar Sayın Ali BABACAN’ı görmezden gelebilirler. Fakat şunu da iyi bilsinler ki bir siyasi partinin arkasında eğer halkın iradesi oluşmaya başlamışsa onu hiç kimse engelleyemez.

Hele 28 Şubat sürecinde kendi işletmelerinde çalışacak kızlarımızın başörtüsüne dahi tahammül gösteremeyenlerin bize Ayasofya üzerinden hamaset yapmasını asla kabul edemeyiz.

Şimdi buradan tekrar sesleniyoruz. İktidarın büyük ortağı 2015 yılı sonundan itibaren Çankırı’ya öncesinde başlayan projeleri tamamlamak dışında çivi çakılmış, taş üstüne taş koyulmuş ise belirtsin. Kızlar Yolu Barajının hangi aşamada olduğunu, 2015 öncesi ihalesi yapılan Çevre Yolu, Korgun Kurşunlu Karayolunun akıbetini açıklasın, yine 2015 yılı öncesinde ihalesi yapılan  Ilgaz-Çankırı, Çankırı-Ankara Karayolu’nun  neden bitirilemediğini, yılan hikayesine dönen Çankırı Devlet Hastanesinin hangi aşamada olduğunu açıklasınlar.

Yoksa Sayın Genel Başkan Yardımcımızın Merkez İlçe Kongresinde bir kalemde açıkladığı 10’larca hizmetin devamını önümüzdeki günlerde sayın basın ile bizler paylaşacağız.

Anlaşılan Sayın Milletvekili Partimizi ve Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN’ı hedef alarak önümüzde yapılacak olan  seçimlerde  yerini korumaya çalışıyor.

Değerli Basın Mensupları;

Ortak farklılıklarımız bizim en büyük zenginliğimizdir. Herkesin aynı şeyi düşündüğü yerde, kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. Toplumumuzu neredeyse ikiye bölen ayrıştırıcı söylemler yarınlarımız için en büyük tehdittir.

Bütün sorunlarımızın çözümü, bizi birleştiren ortak değerler ve hedefler etrafında toplanmaktır. Bunun aksi, bindiğimiz dalı kesmek olur.

Güçlüyüz demekle “güçlü ülke” olunmuyor!

Ülkeleri güçlü yapan; Özgürlükler, demokrasi ve insan haklarına saygıdır.

Türkiye’nin güçlü ülkeler içinde yer alması; ancak ve ancak çoğulculuk, hoşgörü, adalet, dayanışma, kadın-erkek eşitliğinin sağlanması ve çağdaş bir eğitim sistemiyle mümkündür.

Deva teşkilatları ve gönüllüleri bu ilkeler etrafında toplanmış ve geleceğe umutla bakmaktadırlar.

Sayın Basın Mensupları;

Son olarak biz DEVA PARTİSİ Kadroları olarak daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceğiz. Biliyoruz ki bu ilkelerin sonucunda güçlü bir ekonomi ve adil paylaşım gelecektir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 23:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Deva
Deva - 3 yıl Önce

Dertlere deva olup beytülmalı koruyacaksanız, hastanede ağır cezada dosyası olanları adliyeden takip edin bir zahmet, sözde deva olmayacaksanız, bu işin arkasında kimler varsa araştırın , bir bir ifşa edin ki, devletini seven herkes sizinle olsun.

Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Sonuna kadar deva diyorum bende vereceğim kardeşim oyum deva partisine ailemde 6 kişi yaşıyoruz hepimiz de devaya vereceğiz birde iktidara Ali bey gelsin en azından bu kadar kötü olmaz

SIRADAKİ HABER

banner304