banner306
banner198

Dinç, Huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz!

Belediye Başkanı İrfan Dinç yayınladığı yazılı mesajla huzur kenti Çankırı'nın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini ifade etti

Dinç, Huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz!
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç yayınladığı yazılı mesajla huzur kenti Çankırı'nın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini ifade etti. Dinç'in Vali Özcan'ı yalanlar nitelikteki açıklaması kaflarda soru işareti bıraktı.

Başkan Dinç, şehir merkezinde attıkları sloganlar ve eylemleri ile teröre destek veren bir grup öğrencinin neden olduğu olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Dinç, "6 Mart 2016 Pazar günü Çankırı'da bir grup üniversiteli kız öğrencinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bahane ederek şehrimizin ortasında terör örgütünü destekleyecek mahiyette sloganlar atması Çankırılılar açısından kabul edilebilir bir durum değildir. Nitekim milliyetçi, muhafazakâr, milli ve manevi değerlerine bağlı, güneydoğuda yaşananların dış mihrakların bir oyunu olduğunun farkında olan Çankırılı hemşehrilerim bu haddini bilmezlere gereken tepkiyi göstermiştir. Bizler Çankırı'da Türk’ü, Kürt’ü, sunnisi, alevisi, her inanç ve her etnik kökenden insanlarla huzur içinde yaşıyoruz. Çankırı'daki bu huzur ortamını bozmak isteyen hiçbir gruba fırsat vermeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin." dedi.

Belediye Başkanı Dinç'in açıklamaları şehirde çeşitli olaylara adı karışan ve kentin huzurunu bozan personellerine ne gibi işlem yaptığı sorusunu da beraberinde getiriyor.  

Çakma açıklamaları gülerek izlemekteyiz!'

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 02:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304