banner306
banner198

Doğu, “Yerelde ki tecrübemi genele taşımak istiyorum”

İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı İbrahim Doğu , “Yalnız kalmış, kaderine terk edilmiş Çankırımızın gür sesi olmak için aday oldum” dedi.

Doğu, “Yerelde ki tecrübemi genele taşımak istiyorum”
banner145

Doğu, “Yerelde ki tecrübemi genele taşımak istiyorum”

İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı İbrahim Doğu , “Yalnız kalmış, kaderine terk edilmiş Çankırımızın gür sesi olmak için aday oldum” dedi.

İYİ Çankırı İl Başkanlığınca düzenlenen Milletvekili Aday Adayı Tanıtım toplantısında konuşan Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Kurşunlu’da işsizlik ve konut sorununu çözdüğünü, yerelde ki tecrübesini genele taşımak istediğini söyledi.

Kurşunlu’da işsizlik ve konut sorununun kalıcı olarak çözdüm

Kurşunlu’da 20 yıl belediye başkanlığı yaptığını aktaran Doğu, “ Belediye başkanlığı süresince yapmış olduklarım benim için bir karnedir. Ben yerelde yapmış olduğum bu tecrübe bilgi birikimimi yerelden genele taşımak istiyorum.  İşte bu bilgi ve beceriden dolayı Milletvekilliği aday adaylığıma bu işin altından kalkacağıma inancımla birlikte aday oldum. Yapmış olduğum hizmetlerin sadece üçünden bahsedeceğim. Dünya da eşi benzeri olmayan bin 500 dönüm bir fabrikayı hayata geçirdim. İlmek ilmek, adım adım bu işlerin takipçisi oldum. Şimdi orada 15 fırından müteşekkil en fazla 5 fırın çalıştı. Çünkü arz talep meselesi. Oraya yatırım yapmak benim için çok büyük mutluluk. Şimdi orada 1000- 1500 insana ekmek yiyor.” diye konuştu.

Çankırı’da dahil TOKİ’nin ulaşamadığı rakama Kurşunlu’da ulaştığını aktaran Doğu, bin 359 TOKİ konutu yaparak ilçede konut sorununu aştıklarını, Kurşunlu da işsizlik sorununun da,  konut sorunun da kalmadığını belirtti.

Yaptığı büyük işlerinden üçüncüsünün de doğalgaz hizmeti olduğunu vurgulayan Doğu, “ Çankırı’nın daha %30—40’nda doğalgaz yokken 2010 yılında Kurşunlu’nun %100’ünde doğalgaz vardı.” dedi.

İddialı konuşan Doğu, “İş nasıl yapılır, bürokraside iş nasıl takip edilir? Nereden girilir, nerden çıkılır? Benim en iyi bildiğim işlerden bir tanesi. Bürokrasiyi en iyi bilenlerden birisiyim.” şeklinde konuştu.

İthal aday diye bir şey yok! Hepimiz Çankırı’nın çocuğuz…

İthal aday tartışmalarına dikkat çeken Doğu, “Arkadaşlar yapmayın! Hepimiz Çankırı çocuğuyuz. Hepimiz bu memleketin asil evladıyız. Benim bildiğim 5 ilçe başkanımız var. Ekmek için, memuriyet için, iş hayatı için il dışına çıkmışlar. Emekli olup dönmüşler. İlçe başkanı olmuşlar. Bu ithal mi şimdi? Bizlerin ‘ithal aday’ diyerek ortaya koyduğumuz bu yalan yanlış işten hepimiz zarar görüyoruz. Memleketimiz zarar görüyor. Parti zarar görüyor. Şimdi Fehmi Bey, iş - aş için 3 -5 sene önce gitmiş Ankara’ya, Mehmet Ali Bey dışarıda hayatını idame ettirmiş.  Mustafa Bey, keza böyle. Şimdi bunlar ithal aday oluyor, biz yerli aday oluyoruz. Kesinlikle böyle bir polemiğe girmenize gerek yoktur. Hepimiz Çankırı çocuğuyuz. Özümüzde, sözümüzde Çankırı’dır.” ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304