banner198

Ercan Irmak Ak Parti'den aday adayı oldu!

Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, AK Parti Milletvekili aday dayı oldu.

Ercan Irmak Ak Parti'den aday adayı oldu!
banner145

Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, AK Parti Milletvekili aday dayı oldu.

Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, kalabalık bir toplulukla geldiği Ak Parti İl Başkanlığında resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Toplantı salonundan açıklamalarda bulunan Irmak, “Üç yıldır Çankırımızın her bölgesini gezmek nasip oldu. Herkese dokunmaya, dertlerine derman olmaya çalıştık. İyi günlerinde ve kötü günlerinde yanlarına olmaya çalıştık.” dedi

Yaren geleneğinden geldiğini ifade eden Irmak, “ Yaren demek, ‘tutup düşeni kaldırmak’ demek. Çıktığımız bu kutlu yolculukta başarıya ulaşırsak bu sizlerin sayesinde olacaktır.” şeklinde konuştu.

Irmak açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Kuruluşundan bu yana içerisinde olduğum AK Partimiz de bulundum. Partim ve teşkilatım tarafından şahsıma tevdi edilen her görevi tüm dava arkadaşlarım ile birlikte hemşerilerimizin talep ve isteklerinin yerine getirilmesi konusunda ve şehrimizin sorunları ile yakından  meşgul olarak çözmeye çalıştık. Çankırılı bürokratlar ve işadamları derneği genel başkanlığını büyük bir onur ile yaptım.

Çankırılının derdini kendi derdim saydım, Derman olabilmek için çalıştım. Dünyanın neresinde bir Çankırılı var ise ulaşmaya ve kucaklaşmaya çalıştım.

Bu kutlu davanın bayrağını kurulduğu günden bu yana kirletmeden taşımanın onurunu gururunu yaşadım yaşamaya devam edeceğim.

Şimdi ise 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde  , “ İmanın amele dönüştüğü”, Anadolu'nun vatan toprağı olmasında, Selçuk’unun Karatekin efendinin bu toprakları Türk toprağı yapmasında ve Osmanlı’nın beylikten bir Cihan İmparatorluğuna dönüşmesinde büyük payı olan Yarenlerin merkezi Çankırı’ma Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.

Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi önümüzdeki yüzyıl Türklerin yüzyılı “TÜRKİYE YÜZYILI” olacaktır. Türkiye yüzyılında Yarenlik prensiplerinin; haz ve hız çağında emperyalizmin kıskacındaki insanlık için de bir ümit olacağına yürekten inanıyorum. Bu anlayıştan hareketle; Rabbimin izni, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleri ve siz dostlarımın desteği ile şehrim ve şahsım adına hayırlısını niyaz ediyor, MİLLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olduğumu kamuoyu ile paylaşıyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2023, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
realist
realist - 1 yıl Önce

Recebinizin elinden kağıdı alsanız bakalım iki cümle kurabilecekmi

Mehmet Kitapcı
Mehmet Kitapcı - 1 yıl Önce

Sivil toplum derneklerini siyasete bulaştırdılar. Ancak aday adayı olur.

Osman
Osman - 1 yıl Önce

Sen kağıda bakıp okuyorsun aynı kılıçdaroğlu gibi….. olmadı bence

SIRADAKİ HABER