banner198

Esen, “MHP’den 1 vekilimiz olsaydı iki katı hizmet yapardım!”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çankırı’dan en az bir milletvekilimiz olsaydı, inanın bunun iki - üç katı hizmet yapma fırsatımız olurdu.” dedi.

Esen, “MHP’den 1 vekilimiz olsaydı iki katı hizmet yapardım!”
banner145

Esen, “MHP’den 1 vekilimiz olsaydı iki katı hizmet yapardım!”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çankırı’dan en az bir milletvekilimiz olsaydı, inanın bunun iki - üç katı hizmet yapma fırsatımız olurdu.” dedi.  

Kovid-19’üzün küresel etkilerine dikkat çeken Esen,” Keşke bunları iki yıl önce plan lamımız dâhilinde her türlü küresel sıkıntılara rağmen, bitirme imkânımız vardı. Nedenlerini sizde biliyorsunuz, bende biliyorum .” diyerek kamuoyunda dile getirilen AK Partili Salim Çivitcioğlu’nca engellendiği imasını hatırlara getirdi.

Başkan Esen, MHP aday adayı tanıtım toplantısında konuştu. Açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullana Esen, “En az bir milletvekilini Milliyetçi Harekat Partisi olarak Çankırı’dan çıkaracağız.”dedi.

Beytülmale riayet ederek adaletli bir şekilde Çankırı’yı yönetmeye gayret ettiklerini belirten Esen, “Çankırımızı merkezde ben, ilçelerde çok değerli ağabeylerim layıkıyla yönettiler. Ama bunları niye anlatıyorum. Tabi yaşadığımızı sürecide çok iyi biliyorsunuz. Bir şeyin alternatifi olmak çok zor! Keşke bunları iki yıl önce plan lamımız dâhilinde her türlü küresel sıkıntılara rağmen bitirme imkânımız vardı. Nedenlerini sizde biliyorsunuz, bende biliyorum.” şeklinde konuştu.

Esen’den Çankırı’da MHP’li milletvekili özlemi!

MHP’li milletvekili özlemini dile getiren Esen, “Ama ben hep şunu söylüyorum. Hep bir yanımız eksik. Bir yanımız, dediğimiz de inşallah milletvekilliği. Çankırı’dan en az bir milletvekilimiz olsaydı, inanın bunun iki - üç katını yapma fırsatımız olurdu.  Bunu net söylüyorum. İnşallah inanıyorum ve başaracağımızı biliyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en az 1 milletvekilini, bunu ben söylemiyorum sokakta aynı şeyi söylüyor. MHP olarak Çankırı’dan çıkartacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2023, 19:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmet göktaş
İsmet göktaş - 1 yıl Önce

Mesela ne yapardınız başkanım Alparslan Türkeş gibi bir liderin ismini vermen gerekirken irfan dinç in yaptığı parka devlet beyin ismini vermek bence hoş değildi saygılar

Cumhur
Cumhur - 1 yıl Önce

Ee mevcut milletvekilleri sizin ortaklarınız ittifagınız değilmi sayın başkan, odanızda reisimizin kocaman posteri yokmu, istediğiniz teşviği alırsınız bütçeden

Çankırılı
Çankırılı - 1 yıl Önce

Mesela Toki 3 4 etabı yapabilirdi Çankırının ilçelerinde bile daha çok toki konutu var. mutahitler kazansın diye 3 etap hala bekliyor

Faruk Namlı
Faruk Namlı - 1 yıl Önce

Cumhur ittifakının neresindesiniz acaba? Hükümet Çankırıya yağdırıyor, sizin bu beyanatınız neyin tepkisi?

Mülayim abi
Mülayim abi - 1 yıl Önce

Belediyenin dışında bulunan su yükleme makinamız bir aydır bozuk kağıtta arizalidir yazıyor.kredi kartindan su yükleme yeri arızalı imiş.bu tamir ettir başkanım.ayrica Çankırı nin hamamı yok.

şükrü abi
şükrü abi - 1 yıl Önce

Sayın Başkanım, Çankırı da hiç evi olmayanlara yönelik Toki gibi uygun taksitle orta ve alt geliri kapsayacak şekilde ev sahibi yapmanızı bekliyoruz. saygılar

Tanyeli
Tanyeli - 1 yıl Önce

Mitink kalabaligini gorduk calismalarinizida gorduk bu sehir vefalidir size o vekilide verir insAllah bundan sonra dediginizi yaparsaniz simdiye dek yaptiniz Allah razi olsun .

SIRADAKİ HABER