banner198

Esnaf, CHP’li vekile ‘zamlardan’ dert yandı: Zor durumdayız

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener ve İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çankırı’da esnaf ve işçi temsilcileriyle bir araya geldi.

Esnaf, CHP’li vekile ‘zamlardan’ dert yandı: Zor durumdayız
banner145

Esnaf, CHP’li vekile ‘zamlardan’ dert yandı: Zor durumdayız

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener ve İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çankırı’da esnaf ve işçi temsilcileriyle bir araya geldi.

İl Başkanı Galip Ağoğlu, Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı ve parti yöneticileriyle birlikte kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP Milletvekilleri Şener ve Serter, Cumhur İttifakının kalesi olarak nitelendirilen Çankırı’da çalışma yürüttü.

Çankırı Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezen CHP’li vekiller, Sumıtomo Rubber Ako’da grev kararı alan Petrol-İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topçu’ya da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Esnaflar, ekonomi başta olmak üzere iktidarın yanlış uygulamalarından şikâyet ederken, bir esnaf ise Abdulaltif Şener’e, “Siz AK Partiyi bıraktıktan sonra tadı kaçtı. Destekliyoruz. İyi bir aday işi bitirir. Çankırı gibi bir yerde bile çok büyük sıkıntı var.” dedi.

Tavuk fiyatları bile 1 yılda %500 arttı diyerek faturayı gösteren esnaf “Zor durumdayız. Bu şartlarda nasıl ticaret çevireceğiz?” diye sordu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 2 yıl Önce

Çankırı insanın %80 ininin Atatürk ve cumhuriyetle bir sorunun olmadığını. Yakınen biliyorum. 40 yıl ekmeğini yediğim bir şehir.Milli ve menevi değerlerimize bağlılıkda hassastır.Bayramlar coşkuyla kutlanır.
CHP 57 seçimlerinde 5 milletvekilinin tamamını kazanmıştır.1978 de. 1 mv kazamıştır.Diğer partier 2.
Chp oyu 1978 de %21 dir.Burdan çıkan sonuç çankırı insasanını önemli bir bölümü takım tutar gibi parti tutmuyor.oyunu. değiştirebiliyor.
CHP geçen zaman içinde nüfus armasına rağmen günümüzde oyu neden %5..6 lara düşürdü bunun sorgulanıp iyi analiz edilmesi lazım.Kabahat çankırılının değildir
Çankırı ve diğer anadolu şehirlerinin milli manevi değerleri. Oy tercihlerinde çok önemli etkendir. Devletine ve değerlerine bağlıdır. Bunu öne çıkaran partiler bu güne kadar çok kolay oy almışlardır.
Tarihimizde İlik kez TÜRK adıyla Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran M.K.Kemal ATATÜRK en büyük ÜLKÜCÜ.dür.ALTIN BOZKURT.tur.Chp nin 6 ilkesinden biride MİLLİYETCİLİK tir. Bu nedenledirki iç ve dış başta ingiliz ve yunanlılar olmak üzere TÜRKLÜK karşıtı olan tüm şer güçleri Türkiyede. ATATÜRK ideallerini milletten soğutarak ikdiarını engellemişlerdir. Tabi zaman içinde chp yöneticilerininde. Milletten uzaklaşıp. Kurulan tuzaklara zemin hazırladıkları inkar edilemez.

SIRADAKİ HABER