banner198

Fehmi Bölükbaşı “ Sinan Ateş için seçimi kazanacağız”

İYİ Parti Seçim ofisi açılışına katılım sağlayan aday adaylarından Fehmi Bölükbaşı yaptığı konuşmada “ Sinan Ateş’in hesabını sormak için birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Fehmi Bölükbaşı “ Sinan Ateş için seçimi kazanacağız”
banner145

İYİ Parti Seçim ofisi açılışına katılım sağlayan aday adaylarından Fehmi Bölükbaşı yaptığı konuşmada “ Sinan Ateş’in hesabını sormak için birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Çankırı Merkez'de "seçim bürosu" açılışını milletvekili aday adayları ve partinin önde gelen isimleri ile yaptı. Seçim bürosunun açılışına başta İYİ Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş olmak üzere; İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş, milletvekili aday adaylarından Fehmi Bölükbaşı, Parti Kurucularından Cengiz Aşkın ve Hakkı Yalçın, Demokrat Parti İl Başkanı Şakir Atıcı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Galip Ağaoğlu ve Deva Partisi İl Başkanı Sude Haydar Karadeniz katıldı.

Parti içerisinde kucaklaşmanın yaşandığı açılışta birçok isim seçim çalışmalarına katılarak katkı sağlayacağını açıklarken, ÇATSO Meclis Başkanı, İYİ Parti milletvekili aday adaylarından iş insanı Fehmi Bölükbaşı, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile Sinan Ateş vurgusunu yeniledi. Bölükbaşı seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Uzun yıllardır yaptığımız siyasi çalışmalarda bir kişilik, beş kişilik, on kişilik çalışmaların sonu zaferle olduğunu defalarca gören abilerimi, ablalarımı, kardeşlerimi, büyüklerimi görmekteyim. İYİ Parti içerisinde Millet İttifakı içerisinde bulunduğumu herkesin bilmesini isterim.

"Namuslular Ve Namussuzlar Ayrımı Var"

Sevgili hemşehrilerim bizleri yıllarca ülkücü, sağcı-solcu diye ayırt ettiler. Ancak yıllar sonra öğrendik ki bu ülkede sağcı ve solcu diye bir şey yok! Namuslular ve namussuzlar ayrımı var!

Rabbim 15 Mayıs sabahı bize iktidarı nasip ettiğinde inşallah o faili meçhul cinayet aydınlanacak. Suçlular ortaya çıkartılacak.

O dağların eteğinde şehit bırakılan rahmetli Muhsin Başkan'ın hesabı, o Çukuranbar’ın orta göbeğinde şehit edilen Sinan kardeşimin hesabı sorulacak.

Bu da iktidarın değişmesiyle olacak. Buna emin olun. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun samimiyetinden, dürüstlüğünden kimsenin şüphesi olmasın.

"Çankırılı Olarak Kılıçdaroğlu'na Destek Vermemiz Lazım"

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu oylarımızla 13'üncü cumhurbaşkanı yapacağız. Bunun için de Çankırılı olarak ona en büyük desteği vermemiz lazım. Hem milletvekilliğinde hem de Cumhurbaşkanı seçimimde oy oranında bir patlama yapmamız lazım sevgili büyüklerim. Buradan samimiyetime inanın. Son bir hafta on gündür bir dip dalga özellikle Çankırı’mızda artık Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçileceği rüzgârı kendisini çok belli ediyor.

Sizlerden tek bir şey rica ediyorum. Karakterimiz neyi gerektiriyor: İktidarın bir tane milletvekili olması lazım ilimizde. Gönül ister ki bu iki olsun... İkiye yürüyeceğiz ama en azından bugünün iktidarını sandığa gömmemiz lazım. Hırsızlığa, yolsuzluğa, talana dur dememiz lazım. Garibana sahip çıkmamız lazım."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 01:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
ülkücü
ülkücü - 13 ay Önce

arabasının plakası DB (devlet bahçeci) övdügü kemal kılıçtarolu ne iş

Faruk Namlı
Faruk Namlı - 13 ay Önce

Bu adamlar MHP den çok daha samimiler.

Batuhan
Batuhan - 13 ay Önce

Haber niteliği olan eski akp li Sadık beyde fotoğraf da ancak haberde bahsedilmemiş

SIRADAKİ HABER