banner198

Hakkı Yalçın Alın teri nedir bilirim!

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, “Hazırladığımız kısa, orta ve uzun vadeli projeler ile Çankırı’ya rahat bir nefes aldıracağız” dedi.

Hakkı Yalçın Alın teri nedir bilirim!
banner145

 MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, seçim çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtirken, “Hazırladığımız kısa, orta ve uzun vadeli projeler ile Çankırı’ya rahat bir nefes aldıracağız” dedi.

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Halkın içinden geldiklerini ve halkın sorunlarını çok iyi analiz ettiklerini anlatan Hakkı Yalçın, adaylığı açıklandığı günden bu yana halkın beklentilerini dikkate alarak projeler hazırladıklarını kaydetti.


- SU VE EKMEK FİYATLARI DÜŞECEK


Hazırladıklarını kısa, orta ve uzun vadeli projeler ile Çankırı’ya rahat bir nefes aldıracaklarını dile getiren Yalçın, “Öncelikli olarak halkımız suyun temiz olmadığından ve pahalılığından şikayetçi. Koltuğa oturduğumuz ilk gün su fiyatlarına çeki düzen vereceğiz ve halkımızın ucuz su içmesini sağlayacağız. Daha sonra yapacağımız alt yapı çalışmaları ile halkımıza temiz su içme imkanı sunacağız. Ayrıca vatandaşlarımız kaldırımlardan çok dertli. Kimseyi kimseden ayırt etmeden Allah’ın izni ile o işinde üstesinden geleceğiz. Öğrencilerimizin de öğrenci servisleri ve mekân sıkıntıları olduğunu çok iyi biliyoruz. Uygulamaya koyacağımız 5 bin konut projesi ile mekan sıkıntısını çözecek, öğrenci servislerini de öğrencilerin sıkıntı yaşamayacağı bir hale getireceğiz” dedi.


Yalçın, kuracaklarını halk ekmek birimlerinden geliri düşük bireylerin daha uygun fiyatlarda ekmek alabileceğini vurguladı.


- KADIN VE GENÇLİK MERKEZLERİ KAPANMAYACAK


İnsan odaklı hizmet anlayışını kendilerine temel felsefe edineceklerini ifade eden Yalçın, “Biz siyaset yapmaya değil, hizmet üretmeye talip olduk. Halkın içinden bir insanım. Bu anlamda siz beni, ben de sizi çok iyi tanıyorum. Allah izin verirse, şu – bu ayrımı yapmadan omuz omuza tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Kadın ve gençlik merkezlerimizi daha donanımlı hale getirecek ve o mekânları siyasi bir amaç için kullanmayacağız” ifadelerini kullandı.


- SİGORTASIZ İŞÇİ KALMAYACAK


Belediyede sigortasız işçi çalıştırıldığına dair iddialar bulunduğunu anlatan Yalçın, “Belediyeler resmi kurumlardır ve hiçbir resmi kurum yasal çerçeveden uzak iş yapamaz. Eğer belediyede görev yapıp sigorta yapılmayan işçiler var ise onlara sigorta yapacağız. Belediyenin hiçbir biriminde sigortasız işçi kalmayacak. Çünkü sigorta geleceğin teminatıdır ve insanımızın geleceğini karartmaya kimsenin hakkı yoktur. ” diye konuştu. Çankırı Belediyesi’ne kurumsal bir kimlik kazandıracaklarını ifade eden Yalçın, seçim çalışmalarında toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldığını dile getirdi.


–HAKSIZ REKABET YAPIYORLAR 

Çankırı Belediyesi’nin imkanlarının seçim çalışmalarında kullanıldığını iddia eden Yalçın, “Biz devletin malından elini çek, orada tüyü bitmemiş yetimin hakkı var dedik. Sayın belediye başkanımız benim seninle uğraşacak vaktim yok diye yanıt verdi. Maalesef belediye imkanları AKP için seferber ediliyor ve halkımızın da açıkça gördüğü bir şekilde haksız rekabet yapılıyor. Şimdi sizden bu haksızlığa dur demek için, oy istiyorum. Ben seçim çalışmalarımdaki giderleri kendi cebimden karşılıyorum, İrfan Dinç sizin cebinizden karşılıyor. Bunları görün ve paranıza sahip çıkın” dedi.

 

- İRFAN DİNÇ ARTIK YORULDU


10 yıllık belediye başkanlığı görevinin İrfan Dinç’i yorduğunu belirten Hakkı Yalçın, “Başkanımız 10 yıl Çankırı’ya hizmet etti. Yaptığı doğru, dürüst ve menfaat barındırmayan hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz. Bu 10 yıl İrfan Dinç’i çok yordu. Şimdi popülarist yaklaşımlarla seçim kazanmak istiyor. Dağıtılan kömürler, hediye çekleri ve çeşitli yardımlar tamamen AKP’nin seçim kaybetme korkusudur.   Şimdi bir de belediyenin çeşitli yerlerini satılığa çıkartmışlar ve çarşıya satılık reklamları asmışlar. Arkanızdan kovalayan mı var kardeşim?” diye sordu. 

 

- PROJELERİMİZİN ÖDENEĞİ HAZIR


Muhalefet belediyelerinin ödenek bulamadığına dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, “Çevremizdeki Kastamonu ve Karabük belediyeleri, muhalefet partili olmasına rağmen belediyecilikte tarih yazıyorlar. Biz projelerimizi hazırlarken, ödenek konusuna da ayrıca özen gösterdik. Çankırı Belediyesi 10 yıldır iktidar desteğini de arkasına almasına rağmen, çevre illerde yapılan hizmetleri halkımıza sunamadı. Bizim niyetimiz halis olunca akıbet elbette ki hayır olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Yalçın, seçim çalışmalarına hızla devam edeceğini sözlerine ekledi. 

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
ılgazlı
ılgazlı - 10 yıl Önce

hakkı yalçın gittiği yerlere kaymakamlıktan alınmış belgeyi götürüp gösteriyor ne kadar süre görev yaptığını. i̇rfan dinç halen utanmadan 2-3 sene önce istifa edip kaçtı dedirtiyor yandaşlarına. sizde hiç allah korkusu yok mu sizde böyle iftira atabiliyorsunuz insanlara yaa kul hakkına giriyorsun efendiii!

cafer
cafer - 10 yıl Önce

İrfan dinçi eleştirmek nankörlüktür

ÇANKIRI UYANDI
ÇANKIRI UYANDI - 10 yıl Önce

artık millet neyin ne olduğunu biliyor! i̇rfan dinç'e oy falan yok artık! hakkı bey bu seçimi kazanmıştır hayırlı uğurlu olsun çankırı'ya..

Ahmet ısla
Ahmet ısla - 10 yıl Önce

Utanmıyosunuz yaa ne cabuk unuttunuz ılgaz beledıyesınden donemınız bıtmeden kacıp gıttıgınızı kımseye odeme yapamaz bır beledıye oldugunuzu allah ıcın yapılana saygı gosterın...

SIRADAKİ HABER

banner304