banner198

İbrahim Doğu MHP’den istifa etti!

MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edilen ve savunması istenen Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

İbrahim Doğu MHP’den istifa etti!
banner145

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edilen ve savunması istenen Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Çankırı Kent Meydanı ile ilgili açıklamaları ve MHP İl ve İlçe yönetimlerinin Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in sahipsiz bıraktığı şeklinde sosyal medyada paylaşımlarda bulunan İbrahim Doğu, MHP İl Başkanlığı tarafından 04.02.2022 tarihinde kesin ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Yasal tebligat süresinin ardından 7 gün içerisinde savunma vermesi istenen Doğu, “ yaptığı yazılı savunmada şahsına yapılan suçlamaları hayret ve esefle karşıladığını belirterek suçlamalara savunma dahi yapmayacağını ifade etti. Doğu, MHP camiası ve ülkücü harekât sürecinde geçen hakkını da helal etmediğini” belirttiği savunmasının ardından MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER