banner306
banner198

İrfan Dinç, hükümete yakın sendikaya savaş açtı!

Çankırı Belediyesi’nde son günlerde hükümete yakın Memur–Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen sendikası üyelerine yönelik istifa baskısı gündeme bomba gibi düştü.

İrfan Dinç, hükümete yakın sendikaya savaş açtı!
banner145
Çankırı Belediyesi’nde son günlerde hükümete yakın Memur–Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen sendikası üyelerine yönelik istifa baskısı gündeme bomba gibi düştü.

 

Ak Parti İl Başkanlığı sürecinde ‘Celal Kaman’ ismine evet dediği için merkez ilçe tabanında şahsına karşı oluşan tepkiyi bastırmak isteyen ve “Gerekirse Ak Parti’den istifa ederim” mesajı ile gündeme gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç’in başında bulunduğu Çankırı Belediyesi’nin son icraatı hükümete en büyük desteği veren Memur–Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen üyelerine yönelik istifa baskısı oldu.

 

 

Yüz on dokuz üyesi ile Çankırı Belediyesi’nde yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen üyelerine Cuma günü matbu şekilde hazırlanan istifa dilekçeleri dağıtıldı. Sendikadan istifa etmeleri istenen üyelerden kaçının bu baskıya uyarak istifa ettiği ise henüz netlik kazanmadı.

 

Çankırı Belediyesi’nde Destek Hizmetleri müdürlüğünde memur olarak çalışan Sendika İl Başkanı Ömer Altuntaş altı ay öce hayvan barınağına sürgün gönderilmişti. Dinç’in, sendika ile olan savaşta hükümeti karşısına alıp almayacağı, savaştan galip çıkıp- çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

 

 

Altuntaş’ın 2006 yılında dört üye ile aldığı sendikayı 300 üyeye çıkarttığı ve Genel Merkez nazarında büyük destek gördüğü de edinilen bilgiler arsıda yer alıyor. Çankırı Belediyesi’nde bir diğer sendika olan Türk Yerel Hizmet Sen’in de 37 üyesi bulunuyor.

 

 

28 Şubat döneminde en büyük mağdur edebiyatını oynayan ve özgürlükten dem vuran sözde isimlerin o günleri aratmayan uygulamalarının boyutunun nereye varacağı ise henüz bilinmiyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 00:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
gazi
gazi - 9 yıl Önce

etme bulma dünyası.demek ki menfaatlar çakışınca hizmet filan bahane.

Murat
Murat - 9 yıl Önce

birbirinizden bulun

helal baskan
helal baskan - 9 yıl Önce

Yurek mi yedirdiniz ya irfan bassksnaa

hasan
hasan - 9 yıl Önce

müteahhidin mersedesine binince kimyası iyice bozuldu,önce yağcılık yapmayan gazetecilere ağıza alınmadık laflar etti sonra ağır cezalığı destekleyip il başkanı yaptı,tabi arkadaşlarını yarı yolda bırakarak tepkileri görünce genel merkeze rest çekip istifa narası attı tabi kimse yemedi şimdide memursene savaş açıp zorla istifa kağıtı imzalattıracak. çankırı belediyesinin chp li belediyeden farkı yoktur sözünü haklı çıkartmak için ne gerekiyorsa onu yapıyor

Başkan
Başkan - 9 yıl Önce

bu millet size hizmet etsin diye oy verdi.eline kepçe alıp ortalık karıştırsın diye değil. demekki başkanın kimyası bozulmuş allah yardım etsin. çankırı ya yazık oluyor. milleti verdiği oya pişman etmemelisin

!!!!
!!!! - 9 yıl Önce

Beter olunn

adalet her eve lazım
adalet her eve lazım - 9 yıl Önce

Sanki bu sendika lafını bir yerden hatırlar gibiyim. Durbakimmmm. Hee buldum. Bunun yeğeni de sendika başkanı değilmiydi. Görevden alındığı için hastane genel sekreterini şikayet etmedik kapı bırakmayan bunlar değilmiydi. Adamın kellesini alacak olanlar bunlar değilmiydi. Şimdi ne oldu da bu adamlar kötü oldu. Size bu kadar yıl emeği geçen insanlara bu yapılırmı!!!!!! Şimdi olmadı işte.... Eee dünya böyle bir memleket. Allah eleştirdiğin duruma seni düşürmeden canını almıyor işte.

yüksel
yüksel - 9 yıl Önce

Baskiyla gelen baskiyla gider.


SIRADAKİ HABER

banner304