banner198

İş İnsanı Karamemiş, Konsensus oluşturulup Çankırı'da iş imkanları oluşturulabilir

İş İnsanı Karamemiş, Konsensus oluşturulup Çankırı'da iş imkanları oluşturulabilir
banner145

İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş "Konsensus oluşturulup Çankırı'da iş imkanları oluşturulabilir"

Çankırı İşadamları Derneği merkezi açılışı hafta sonu gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Törene katılan isimler arasında yer alan Çankırılı İş İnsanı, İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, açılış sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Çankırı İşadamları Derneği merkezinin açılışından ve birlik beraberlik tablosundan duyduğu memnuniyeti ifade eden İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş, "Konsensus oluşturularak Çankırı'da iş imkanları oluşturulabilir" ifadelerinde bulundu.

Çankırı İşadamları Derneği'nin kurulması ve hizmet merkezinin açılışıyla ilgili "Belki geç olmuş ama yerinde olmuş" diyen Karamemiş "Çankırı iş insanları derneğinin olması ve bu ekonomik krizin içerisinde böyle bir şeye başlayıp bu hale getirmelerinden dolayı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" diye devam etti.

Karamemiş: Ben İnanıyorum, Mutlaka Olacaktır -

İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi: "Ülkelerin yönetiminde STK'ların çok önemi vardır. STK'lar sıkıntıları yönetenlere iletir, yönetenler ona göre tedbirler alırlar. Çankırı'nın gelişmesi açısından Ankara'daki Çankırılı İş İnsanları Derneği'nin olması ve birlik beraberlik içerisinde olunması, bizi yönetenlere Çankırı'nın sıkıntılarını, Çankırı'da yaşayan insanların sıkıntılarını aktarması açısından çok iyi olacağını düşünüyorum. Umarım bu birlik beraberlik devam eder. Memleketimiz için, Çankırı'nın yakınlığından dolayı dezavantaj haline gelen durumunu umarım avantaja çeviririz. Çankırı'ya ve Türkiye'nin ve dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan hemşehrilerimize ve iş insanlarımıza umut olur diye düşünüyorum. Çankırı'mızın sorunlarını iletmemiz açısından fayda sağlar, bir konsensus oluşturulup Çankırı'da iş imkanları sağlanılabilir. Çeşitli yönleri var bunların, değerlendirilebilir, yapılabilir. Ben inanıyorum, mutlaka olacaktır diyorum" ifadelerinde bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 20:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerim Çetin
Kerim Çetin - 2 yıl Önce

Sitenin sponsorları sıradan haberlerle manşete çıkıyor. Bu Çankırılı iş adamları daha önceleri nerelerdeymiş?

Mehmet
Mehmet - 2 yıl Önce

Abey kacıncı sırayı istiyon Allasen boşyere haber yaptırıp durma 2023 de biri MHP nin biride Çankırı Mezarlığında yeri olan AKP li nin yeter gayli. NOKTA

SIRADAKİ HABER