banner198

İYİ Parti Çankırı’da seçim kampanyasına rakiplerini ziyaret ederek başladı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde yarışacak partilerin adaylarının belli olmasının ardından adaylar seçim çalışmalarına başlıyor.

İYİ Parti Çankırı’da seçim kampanyasına rakiplerini ziyaret ederek başladı!
banner145

İYİ Parti Çankırı’da seçim kampanyasına rakiplerini ziyaret ederek başladı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde yarışacak partilerin adaylarının belli olmasının ardından adaylar seçim çalışmalarına başlıyor.

İYİ Parti Çankırı'da milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın ile vatandaşın karşısına çıktı.

Çankırı'nın manevi mimarlarından Hacı Muradı Veli Hazretleri’nin türbesinde Cuma namazının ardından kurban kesip dua eden İYİ Parti Çankırı teşkilatı, Eldivan ilçesinde vatandaşlara, kamu kurumlarına ve siyasi partilere ziyarette bulundu.

Çankırı Milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın'a İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş ve yönetimi, İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı Mustafa Duran, CHP Çankırı Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı, CHP Eldivan İlçe Başkanı Mesut Sönmez ve yönetimi, İYİ Parti Eldivan İlçe Başkanı Halil Aydın ve yönetimi eşlik etti.

Milletvekili adaylarından Mehmet Ali Karamemiş, Hacı Muradı Veli Hz. Türbesi  ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ahmet Yesevi Hazretlerinin Anadolu'ya uçurduğu evliyalardan, Çankırımızın manevi mimari Hacı Muradı Veli Hazretlerinin manevi huzurundayız.

Kazakistan'dan Ahmet Yesevi'nin türbesinde bu türbenin bereket taşlarının geldiği gibi, bizlerde Çankırımızı bereket taşları ile döşemek için yola çıktık.

Rabbimize hamdolsun, onun yolundan giden tüm aziz ve şüheda ya selam olsun. Allah’ın izni ile, biz bin bir zorlukla bu toprağı aziz kılanların himmeti ve bereketi ile, şehrimizi ve şehrimiz insanını hak ettiği refaha ulaştırmak için gayret edeceğiz.

Çok bildiğini söyleyenle siyaset yapılmaz. Çok bilsek de, çok soran olacağız. Sorunları bölge halkı ile belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, gençlerimiz, kadınlarımızla istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini emir bilerek Çankırı'mızın gelişmesi, hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için icraata geçireceğiz.

Ahi Yaren yurdundayız,  Ahi Evran Hazretleri’nin buyurduğu gibi;

Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir.

Akıl ve ahlak ile durmadan çalışacağız,  çalışacağız,  çalışacağız.

Gayret bizden, zafer Allah'tandır.

Haydi bismillah."

Milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın, Eldivan Kaymakamı Merve Ayşe Büyükuçar’ı makamında ziyaretin ardından kaymakamlık çalışanlarını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük ve Milli Eğitim personelini, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafçı ve belediye çalışanlarını,  İlçe Müftülüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve görevli emniyet personellerini, Ziraat Bankası çalışanlarını ziyaret etti.

MEHMET ALİ KARAMEMİŞ “DÜŞMAN DEĞİL RAKİBİZ”

Siyasi partilerin nezakete örnek olması gerektiğini belirten İYİ Parti Milletvekili adayları, AK Parti seçim ofisini ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. AK Parti teşkilat üyesi kadınlarla sohbet eden Oya Yakın,  "Hepimiz, bütün partiler Çankırımızın gelişmesi için hareket ediyoruz. Çankırımıza katkı sağlayacak herkese bu yarışta başarılar diliyoruz” seklinde konuştu.

İYİ Parti Çankırı Milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın, MHP Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Gümüş'ü işletmesinde ziyaret etti. Gümüş ve partisine başarılar dileyen Karamemiş "Düşman değil rakibiz,  hepimiz için hayırlısı olsun. Farklı siyasi partilerde de olsak hepimiz hemşehriyiz, bu şehir için çalışıyoruz. Çankırımız için her şeyin en iyisi olsun." İfadelerini kullandı.

Ziyaretlerin ardından İYİ Parti Eldivan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi. Parti teşkilatı ile buluşan milletvekili adayları Karamemiş ve Yakın birlik beraberlik mesajları verdiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırılı
Çankırılı - 1 yıl Önce

hiç şansı yok adayların şahsıyla ilgili değil partinin tutumundan dolayı genel başkanı meclis kürsüsünden o mermileri hdp lilere fırlatsaydı olabilirdi

SIRADAKİ HABER