banner198

İYİ Parti Kurşunlu mitinginde ithal aday göndermesi

İyi Parti Çankırı Milletvekili Adayı Aydın Ayanoğlu, “Ben bu memleketin insanıyım, burada doğdum, burada yaşadım, nasip olursa burada öleceğim. Size kendisini anlatması gereken ben değilim, siz beni benden iyi tanıyorsunuz” dedi.

İYİ Parti Kurşunlu mitinginde ithal aday göndermesi
banner145

İyi Parti Çankırı Milletvekili Adayı Aydın Ayanoğlu, “Ben bu memleketin insanıyım, burada doğdum, burada yaşadım, nasip olursa burada öleceğim. Size kendisini anlatması gereken ben değilim, siz beni benden iyi tanıyorsunuz” dedi. 


Ayanoğlu, partisinin Kurşunlu ilçesinde düzenlediği mitingde konuştu. İlçe meydanında toplanan kalabalığa hitap eden Ayanoğlu, Çankırı’ya iyi işler yapmak için bu kutlu göreve talip olduğunu anlattı. 


DIŞARIDAN GELENLER SİZİ BENDEN İYİ ANLAYAMAZ
Ayanoğlu, Çankırı’yı ve Çankırılıyı yakından tanıdığını ifade ederek şunları söyledi:
“Ben Kurşunlu’yu da tanırım, Yapraklı’yı da. Taşmescid’i de bilirim, Kucaklama Taşı’nı da. Rahmetli Deli Adnan’la da konuşmuşluğum var, Dondurmacı Tahsin Amcayla da. Benim size kendimi anlatmaya ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. Çünkü iyisiyle kötüsüyle ben sizlerin içerisinden gelen bir kardeşinizim.  Sizin evladınız olarak sizin sesiniz olmaya talibim. Kimseyi kırmak, incitmek istemem ama, Ankara’dan, İstanbul’dan gelenler sizi benden iyi tanıyamaz, benden iyi anlayamaz”


MEMLEKETE HİZMET BİZİ MUTLU EDER
Çankırı’ya yapılan her hizmetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ayanoğlu, “Biz Çankırı’nın içerisinde yaşayan sorunların ne olduğunu bizzat bilen ve yaşayan insanlarız. Annem, babam, kardeşlerim, ailem, evim, işyerim ve mezarlığım burada. Bu anlamda memlekette ne kadar sorun varsa, alt yapısıyla, işsizliği ve trafik sorunuyla bizzat karşı karşıya kalıyoruz. Bu sıkıntıları sizinle beraber ben de yaşıyorum. Sorunların çözümü noktasında elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağımızı bilmenizi isterim. Bu güne kadar verilen hizmetler için yetkililere teşekkürlerimizi sunarken, biz daha iyisini yapmak için bu yola çıktık. Biz Çankırımız için ne gerekiyorsa onu yapacağız.  Şu an İyi Parti’nin adayı olarak huzurunuzdayım, nasip olursa 25 Haziran günü Çankırı’nın vekili olarak kapılarınıza geleceğim. Şunu asla unutmayınız, medeniyet yolunun taşlarını yalnızca cesurlar döşer. Niyetimiz hayır, inşallah akıbetimiz de hayırlı olacaktır. Önce Allah’a sonra sizlere güveniyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum. Bu iyiliğe siz de ortak olun, gelin Çankırı’ya büyük bir iyilik yapalım” dedi.


Çankırı’nın milliyetçi ve muhafazakâr insanlardan oluştuğunu ifade eden Aydın Ayanoğlu, 40 yıllık milliyetçi çizgisinden ayrılmadığını kaydetti. 


TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Kendilerine olan ilgi ve alakanın her geçen gün arttığını belirten Ayanoğlu, “Her gittiğimiz noktada büyük ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Sizlerin teveccühü bizlere güç ve kuvvet veriyor. Bu desteklerinizin hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum, sağ olun, var olun, Allah’a emanet olsun” diye konuştu. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER