banner198

İYİ Partili Yılmaz, “ Çevre yolunda heba edilen kaynakların hesabını kim verecek?”

İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı Eren Yılmaz, gayesi daha iyi daha müreffeh bir Çankırı ve Türkiye’yi inşa etmek olduğunu ifade ettiği konuşmasında Çankırı’nın yarım kalan projelerinin eleştirdi.

İYİ Partili Yılmaz, “ Çevre yolunda heba edilen kaynakların hesabını kim verecek?”
banner145

İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Eren Yılmaz, gayesi daha iyi daha müreffeh bir Çankırı ve Türkiye’yi inşa etmek olduğunu ifade ettiği konuşmasında Çankırı’nın yarım kalan projelerinin eleştirdi.

Yılmaz, “ Bu noktada hepimizin içinde yara olduğunu düşündüğüm gönlümün razı olmadığı bir konu var. Bu milletin bizim hepimizin emeklerinden verdiği vergiler heba edilmektedir. Atılan ok hedefine varmamakta, kaynaklar israf edilmektedir. Söz de mevcut hükümetin kendilerine göre en iyi yaptığı şeylerden birisi de yol yapmak! Ancak, buradan yetkililere sormak istiyorum, daha kullanıma açılmadan kullanılamaz hale gelen yeni çevre yolu ve yıkılan Kenbağ köprüsünde heba edilen kaynakların hesabını kim verecek?  Önünden geçerken köprünün yarısının yıkıldığı belli olmuyor ama merak edenler köprünün üstüne çıkarsa çalışan iş makinalarını ve olayın boyutunu çok rahat görebilir.  Ve devamında da yola devam edip Yapraklı yoluna çıkarsanız,  kaybolan milyonlarımızı göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Yılmaz, “Ve sizlerin içten içe Çankırı'ya yakışmayan manzaraları eleştirip daha iyisini aradığınızı biliyoruz. Bunun için buradayız. Sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi Çankırımızın güvencesi vatandaşın gür sesi olmaya geliyoruz. Güzel memleketimizin Ankara girişi içler acısı bir durumda. İnanın çoğu köyümüzün girişi Çankırımızın girişinden daha güzel.  Sürekli tamir ve yama yapılan yollar, kaybolan milyonlar nereye gidiyor? Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Biz o mızrağı çuvaldan çıkarıp, her şeyi ayan beyan millete izah etmeye geliyoruz.” ifadelerine yer verdi.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 19:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenbağlı
Kenbağlı - 1 yıl Önce

Bu konuyu gündeme getirdiğin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Yapıldı fore kazık atılmadığı için oturma yaptı yıkıp yeniden yapıyorlar koca köprüyü. En az 600 milyon güncel maliyeti var bu dediklerimizin

Millet
Millet - 1 yıl Önce

Değerli aday;kafanı kağıda gömüp insanlarla göz teması kurmadan herşeyi kimin yazdığı belli olmayan kağıtlardan okursan senden siyasetçi asla olmaz, biraz doğaçlama git içinden geldiği gibi konuş ya

SIRADAKİ HABER