banner306
banner198

Kapdan “Dinç yalan makinesi“

MHP İl Başkanı, İrfan Dinç’in yalan makinası olduğunu söyledi.

Kapdan “Dinç yalan makinesi“
banner145

 MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vatandaşlarımıza su değil, zehir içirdiğini iddia etti. Kapdan, İrfan Dinç’in belediyeye yapılan uyarıları kulak arkası ederek, vatandaşlarımızı zehirli su içmeye teşvik etmesinin şeref ve onur meselesi olduğunu kaydetti.


Kapdan, yazılı açıklamasında şunları söyledi:


“MHP olarak hiçbir zaman ve hiçbir ortamda “Güldürcek’ten ancak bidonla su getirir” iddiasında bulunmadık, bulunmayız. Bizzat Ahmet Bukan beyin Belediye Başkanlığı döneminde projelendirilmiş bir çalışmaya karşı olacak kadar akıldan ve idrakten uzaklaşmadık, uzaklaşmayız. Memleketimize yapılmış hizmetleri ve hizmet sahiplerini inkâr etmedik, etmeyiz. Bu hizmetler için de teşekkürü ve saygıyı hiçbir siyasimizden esirgemedik, esirgemeyiz.


Kendi partililerinin, kendi yöneticilerinin eleştirilerini yıllardır bizlere yamamaya çalışarak siyasi rant elde etme kurnazlığı ancak İbişlerin harcıdır. Bu nedenle “Bidon kafalı” ifadesi bizlerden çok İbişlere ve İbiş zihniyetine yakışır. 10 yıllık belediye hizmetimizi eleştirmekten başka çare bulamayan zavallı anlayış, 11 yıldır altyapı sorununu çözememişse, sızlanmayı bırakıp işgal ettiği koltuğu tez elden terk etmelidir.


Çankırı halkına “Zehir içiyorsunuz” diyerek seçim çalışmalarına başlayan ve 3 dönem boyunca bu sloganı siyasi malzeme konusu yaparak, asla söylemediğimiz sözler üzerinden bizlere ağzından salyalar akıtarak saldıran Belediye Başkanı İrfan Dinç, zehirli bidona kafasını sokması gereken kişidir.


Alçakça bir iftirayı yıllardır kullanan bu yalan makinesi, “Güldürcek’ten memba kalitesinde su getirdik” diyerek vatandaşımıza zehir içirmekle kalmamış, kendisine yapılan uyarıları ciddiye almayarak vatandaşımızı bu zehri içmeye teşvikte ısrarcı olmuştur. İrfan Dinç bunu “Arıtma çıkış değerini çeşmelerde yakalayamıyoruz” diyerek dolaylı da olsa itiraf etmektedir. Tam da bu noktada sözlerinin ne anlama geldiğini kamuoyuna açıklamak zorundadır. Kamuoyu adına buradan kendisine soruyoruz:


Çoluğumuza çocuğumuza, yaşlımıza gencimize, kadınımıza, erkeğimize zehirli su içirdiniz mi, içirmediniz mi? İçirmekte ısrar ettiniz mi, etmediniz mi? Çeşmelerde yakalayamadığınız değerden kastınız nedir? Korkmayın, söyleyin, herkes de bilsin. Tabii konuşacak yüreğiniz varsa… Malumunuz olduğu üzere, biz konuşuruz, siz yaparsınız!”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 06:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
takıntılı adam
takıntılı adam - 9 yıl Önce

Hayret adam mhpden il başkanı olmuş yazık adam zamanında ateist im diye bağırıyor du demekki imana gelmiş

SIRADAKİ HABER

banner304