banner198

Karamemiş’ten Çivitçioğlu’na Kulak Kopartma Tepkisi “ Sen Kimsin? Çankırı halkından hemen özür dilemelisin”

İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş, Ülke gündemine “Devlet memurlarını kulak kopartmakla tehdit” içerikli videosu düşen Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun sözlerini sert dille eleştirdi.

Karamemiş’ten Çivitçioğlu’na Kulak Kopartma Tepkisi “ Sen Kimsin? Çankırı halkından hemen özür dilemelisin”
banner145

Karamemiş’tenÇivitçioğlu’na Kulak Kopartma Tepkisi “ Sen Kimsin? Çankırı halkından hemen özür dilemelisin”

İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş, Ülke gündemine “Devlet memurlarını kulak kopartmakla tehdit” içerikli videosu düşen Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun sözlerini sert dille eleştirdi.

Karamemiş, Çankırı Postası ve Radyo Neşe tarafından ortak yayınlanan Seçim Özel programı 12. Bölümünde gazetecilerin sorularını cevapladı. “Salim Çiftçioğlu kamu çalışanlarına kulağınızı kopartırım diyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çankırı'da gergin bir ortam var mı? Dün Erzurum'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu'na taşlar yağdı. Çankırı da var mı? Nedir efendim son durum? Şeklindeki soruya cevap veren Karamemiş şu ifadeleri kullandı;

“Vallahi her iki olayı da kınıyorum Şiddetle kınıyorum,biraz önce söyledim ya bir siyasi rakibiz, Düşman değiliz ki, bu nasıl bir duygu? Ben anlamadım yani. Lanet olsun böyle siyasete. Böyle siyaset mi olur.

Biz yurt dışına gittiğimiz zaman bakın Türkçe konuşan biri duyduğumuz zaman hemen kucaklıyoruz değil mi? Kim hangi siyasi parti olduğuna bakmıyoruz, işte Çankırı'da mesela birbirimize düşman değiliz. Farklı siyasi görüşte de olabiliriz ama Çankırılıyız. Diyelim ki İzmir'de karşılaştık, baktık Çankırılı hemen sarılıyoruz, hangi siyasi görüşte olduğuna bakıyor muyuz? Bakmıyoruz. Ama hemşehri olarak tutuyoruz.Niye Çankırı'da siyasi görüşlerimiz farklı olduğu için kavga edelim? Bunu anlamakta güçlük çekiyorum.

 Sonra Sayın Çivitçioğlu öyle edepsizcekamu çalışanlarına böyle yok kulağını keserim bu nasıl bir tehdit dili ya? Şiddetle kınıyorum ve çıkıp özür dilemeli. Hem Türkiye Cumhuriyeti'nin hem Çankırı halkının bütün seçmenlerinden.

Ayıp bir şey,sen kimsin? Bir devlet memurunun kulağını kesiyorsun. Bir devlet memuru deyince biz çocukluğumuzda annemizden babamızdan öğrendik ya. Devlet memuru. Hani saygı gösterilen önü iliklenen şapkası çıkartılan. Ya böyle şey olabilir mi ya? Nereden nereye gelmişiz Evet. Değiştireceğiz bunları. İnşallah, eğiştireceğiz. Olmaz böyle bir şey.

Evet. Erzurum'da da Sayın İmamoğlu'na yapılanı şiddetle kınıyorum. Çok ayıpGenel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e de, işte Rize'de yapıldı, başka yerlerde yapıldı. Yani bunların hepsini şiddetle kınıyorum. Yapılmaması lazım.

Mehmet Ali Karamemiş'in konuk olduğu Seçim Özel 12. Bölümün tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Bir gerginlik mi olacak?

Ben başka illerimizi bilmiyorum, ben Çankırı bazında ben öyle bir şey hissetmiyorum. Ben herkesi kucaklıyorum. Ve bunu hep söylüyorum, kucaklaşarak bütünleşeceğiz, bana ben AK Partiliyim diyorsa daha iyi diyorum bir sarılalım diyorum. Bak. Evet. Kucaklıyorum ya. O da sarılıyor yumuşuyor.

Ya insan gibi yaklaştığımız zamançoğu şeyi aşabiliriz. Sarılmak da çok farklı bir duygu. Yani onu hissederek yapmak. Gerçekten. Bu işte de siyasilere büyük görevler düşüyor. Gittiğim ilçelerde bütünsiyasi partilerimi ziyaret ediyorum, belediye başkanlarımızı ziyaret ediyorum. Ben seçildiğim zaman seçilirsem inşallah Allah nasip ederse. Hangi parti olursa olsun benim Çankırılıma, memleketimekim hizmet ediyorsa, kimin ne projesi varsa destek olurum. Ya engeller miyim ben vatandaşıma yapılacak hizmeti ya? Böyle bir şey olabilir mi? Sonra biz hemşehriyiz. Niye kavga ederiz?

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 16:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
İZZET GÖK
İZZET GÖK - 13 ay Önce

Beden ölür, çürür, cana bakın siz.

Kim kiminle yürür, ona bakın siz.

Bırakın dönsün dönme dolaplar.

Haktan hakikatten yana bakın siz.

SIRADAKİ HABER