banner306
banner198

Karamemiş’ten Sinan Ateş ve Fırat Çakıroğlu ruhuna Lokma İkramı

Yİ Parti Çankırı Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş, haince katledilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve PKK’lılar tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ruhuna lokma döktürdü.

Karamemiş’ten Sinan Ateş ve Fırat Çakıroğlu ruhuna Lokma İkramı
banner145

İYİ Parti Çankırı Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş, haince katledilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve PKK’lılar tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ruhuna lokma döktürdü.

Çankırı Milletvekili adayı Karamemiş, Ankara Çukurambar’da haince katledilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ruhuna lokma döktürerek ikramında kendisi de bulundu.

Çankırı Çarşamba pazarında vatandaşlara ve esnaflara yapılan ikramlarda Millet İttifakı partileri CHP, Deva, Saadet de destek verdi.

Karamemiş, 3 Mayıs Türkçülük Günü anısına yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“ Ne mutlu Türküm diyene! 3 Mayıs Türkçülük Günü anısına, başta Gazi Mustafa Atatürk’ü, şehitlerimizi, milli mücadele kahramanlarımızı, davamızın simge isimleri Hüseyin Nihal Atsız'ı, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve davamızın son şehidi Sinan Ateş'i rahmet ve minnetle anıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük ruhu ebediyen yaşasın! Türk Milleti yeniden İslam'ın sancaktarı olsun...”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 00:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Namlı
Faruk Namlı - 12 ay Önce

Bu adamın ülkücülükle hiç bir ilgisi yok ama 2 ismi kullanarak aklınca siyaset yapıyor. 3 Mayıs sana mı kaldı amca?

Kadir civelek
Kadir civelek - 12 ay Önce

Iyiler kazanamayacak

SIRADAKİ HABER

banner304