banner306
banner198

Körosmanoğlu, Taşın altına başımı değil gövdemi koymaya geldim

Ak Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı iş adamı Cengiz Körosmanoğlu, “Allah bize bu görevi nasip ederse; taşın altına başımı değil gövdemi koymaya hazırım.” dedi.

Körosmanoğlu, Taşın altına başımı değil gövdemi koymaya geldim
banner145

 Ak Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı iş adamı Cengiz Körosmanoğlu, “Allah bize bu görevi nasip ederse; taşın altına başımı değil gövdemi koymaya hazırım.” dedi.

Ak Parti’den Çankırı milletvekilliği aday adayı olan Ziraat Mühendisi Cengiz Körosmanoğlu, kendisini destekleyen arkadaşları ile Ak Parti İl Başkanlığı önüne gelerek vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

Çankırı’nın yetiştirdiği evladından birisi olarak ekmek parası kazanmak için Çankırı’dan ayrılmak durumunda kaldığını belirten Körosmanoğlu, uzun yıllar boyunca elde ettiği bilgi ve birikimi Çankırı’ya hizmet noktasında aktarmak istediğini vurguladı.

Milletvekilliğini mevzi mesafesinde gördüğünü ve bu mevzide mücadele etmeyi istediğini belirten Körosmanoğlu, “Bu mücadelede başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza yardımcı olmak, onların göğüslediği bu davayı göğüslemek istiyoruz. Ben bir partili değilim. Ben bir dava adayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’ye bırakmış olduğu miras, Başbakanımı sayın Ahmet Davutoğlu’nun Ak partiye çizdiği ufuk benim ideal ve fikirlerime uygun olduğu için Ak Parti’de siyaset yapmaya karar kıldım. Bunu bir parti olarak düşünmüyor bir dava olarak düşünüyorum. Ben pazara kadar değil mezara kadar bu davanın adamıyım” şeklinde konuştu.
 

Körosmanoğlu, “Allah bize bu görevi nasip ederse ben taşın altına başımı değil gövdemi koymaya hazırım. Birlikte olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber çalışmalarımızı yapacağız. Sonucu Allah’tan bekleyeceğiz o ne derse o olur gerisi boş. Herkesin kendine göre bir hesabı var hesap yapanların üzerinde de bir hesap yapan var.” ifadelerine yer verdi.








Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 00:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇANKIRILI
ÇANKIRILI - 9 yıl Önce

45 yildan beri̇ çankiridayim bu i̇smi̇ i̇lk defa duydum vekillik bu kadar kolay olmamali parasi olan dişarda bi̇r şeyler yapan şi̇mdi̇ i̇se çankiri ekmekli̇k hadi̇ bakalim kolay gelsi̇n

SIRADAKİ HABER

banner304