banner198

Müjdeci “Her evden bir oy Erdoğan’a, en az bir oy Yeniden Refah Partisi’ne!”

Çankırı’yı karış karış gezen Yeniden Refah Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Müjdeci, vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partisine destek istedi.

Müjdeci “Her evden bir oy Erdoğan’a, en az bir oy Yeniden Refah Partisi’ne!”
banner145

Müjdeci “Her evden bir oy Erdoğan’a, en az bir oy Yeniden Refah Partisi’ne!”

Çankırı’yı karış karış gezen Yeniden Refah Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Müjdeci, vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partisine destek istedi. Müjdeci, “Her evden bir oy Erdoğan’a, en az bir oy Yeniden Refah Partisi’ne!” sloganı ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Müjdeci, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Çankırı’nın ilçelerini ve köylerini ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Müjdeci, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Yeniden Refah Partisi’nin çözüm önerilerini anlattı. Müjdeci, “Bu seçimler çok önemli. Hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde zaferler kazanmamız şart! Güzel Çankırımızı yarınlara güçlü bir şekilde hazırlarken Türkiyemizi de dış güçlere yem etmeyerek müdafaa etmemiz lazım. Baraj problemimiz yok elhamdülillah. Cumhur İttifakımızın toplam oyunun %7’yi geçmesi, ittifaka dahil olan partilerin milletvekili çıkarmasına yetiyor, yani baraj ortadan kalkıyor. Oylarınız hiç bir şekilde boşa gitmiyor. İnanıyorum ki sizlerin oyları ile Çankırı ‘REFAH’a kavuşacak. Genç ve dinamik kadrolar sizleri temsil edecek. Tarihi bir seçime giderken sizlerden istirhamım; her evden bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, en az bir oy da Yeniden Refah Partisi’ne!” diyerek seçmenlerden hem kendisine hem de Erdoğan’a oy vermelerini rica etti.

Sözlerine devam eden Müjdeci, “14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak tarihi bir rol üstlendik ve Sn. Cumhurbaşkanımızı seçimlerde destekleme kararı aldık. Hayra motor, şerre fren olacağımızı da defaatle ifade etmiştik, yine ediyoruz. Çankırımızın sorunlarını çok iyi biliyorum, bu sorunların çözümlerinin yalnızca Milli Görüş’te olduğunu ifade ediyor ve sizlere söz veriyorum; Çankırımızda boynu bükük bir tek esnafım, bir tek vatandaşım kalmayacak! Çankırımızı ağır sanayi projelerimiz ile sayılı illerimizin arasına dahil edeceğimize ve bu sayede Çankırı’da 5.000 gencimize iş istihdamı sağlayacağımıza söz veriyorum... Dertlerinizi, göreve geldiğimiz gün tek tek biz çözeceğiz!  Çankırımız ve güzel vatanımız sizlerin bizlere olan destekleri ile Yeniden Refah’a kavuşacak. Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 00:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyvallah
Eyvallah - 13 ay Önce

Dostum sen kendine oy iste eyvAllahta, daha dün siyonist dediğiniz birine gelip oy istiyosunuz ne diyim ya sizde siyonist oldunuz yada büyük bir yalancı

Mustafa Öztürk
Mustafa Öztürk - 13 ay Önce

Düne kadar söylediklerini bugün inkar etmiyorlar ki? Adamlar hala yanlışa yanlış diyorlar ama iktidarın chp’ye geçmesini istemiyorlar. Kaldı ki 30 madde ortada refah makam istememiş daha ne yapsınlar? Adam gibi çalışıyorlar. Hele Çankırı’da m.Fatih müjdeci kendi şahsi çalışmasıyla yürüyor ve götürüyor bunu görmek lazım

zaFer
zaFer - 13 ay Önce

ailemin ve benim oyun size. sizinle tanışıp konuşup size oy vermeyecek kimse yoktur. çankrıı için çok çalışacağınıza eminim.

SIRADAKİ HABER