banner198

Nurhayat Koç Yılmaz’dan dikkat çeken Hatice Özgener mesajı!

Nurhayat Koç, Yılmaz “ Çankırı’nın bir kadın vekil tarafından temsil edileceğine inanıyorum” dedi.

Nurhayat Koç Yılmaz’dan dikkat çeken Hatice Özgener mesajı!
banner145

Nurhayat Koç Yılmaz, “ Çankırı’nın bir kadın vekil tarafından temsil edileceğine inanıyorum” dedi.

AK Parti’de Çankırı Milletvekili Aday Adaylığı resmi başvurusunu gerçekleştiren Av. Nurhayat Koç Yılmaz, “Nasıl ki Çankırı halkı 1936 yılında Milletvekilimiz Hatice Özgener tarafından mecliste temsil edildiyse Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığı bu yolda ondan öğrendiğimiz memleket sevdasıyla inşallah bu yüzyılda da bir kadın vekil tarafından temsil edileceği inancındayız.” dedi.

Çankırı Ak Parti İl Başkanlığına destekçileriyle birlikte Saat 13.00’da gelen Avukat Nurhayat Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik’e resmi başvurusunu sundu.

Başvurusunun ardından toplantı salonun da kamuoyuna açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor. Cumhuriyet tarihi boyunca kadınlarımız, memleketimizin inşasında büyük görevler üstlenmiş ve bu yolda büyük fedakârlık göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve inançla devam ettirdiği gençlerin ve kadınların siyasette aktif rol almaları prensipleri sayesinde, ben de genç bir kadın kardeşiniz olarak siyasetin AK Parti saflarında yer almaktan büyük kıvanç duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiye Yüzyılı inancı ve sloganıyla Çankırı’ya ve ülkemize hizmet etme gayesinde olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Ak Partiden Çankırı Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli dostlarımla paylaşıyorum. Beni tanımayanlar için kısaca anlatmam gerekirse; Ben Çankırı kültürü ile Çankırı sevdası ile yoğrulmuş bir ailenin kızı olarak Çankırı’da doğdum. İlk ve orta öğrenim sonrası üniversite eğitimim için Ankara'ya gittim. Memleketime hizmet aşkıyla eğitim sonrası ben de hem ailemin mevcut işlerine destek olmak hem de kendi mesleğimi icra etmek için memleketime döndüm. Çankırı’da 5 yıldır aktif avukatlık yapmaktayım. Bu vesile ile sizlerle hep bir arada olduk, yeri geldi sizlerin zor zamanlarını anlayabilme, destek olabilme ve sıkıntılarına çözüm üretebilme gayesiyle çalıştım. Bundan sonra da bu gayeyle çalışacağımdan kuşkunuz olmasın.” ifadelerine yer verdi.

Sözlerini sürdüren Yılmaz, “Benim adaylığım sadece şahsımın değil Çankırı Kadınlarımızın ve gençlerimizin adaylığı olduğu kadar Çankırılı hemşerilerimin de adaylığıdır. Hayatın her alanında var olan, üreten, nesiller yetiştiren, ailenin yapı taşı olan kadınlarımızın daha çok siyasette, yönetimde aktif rol almaları gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki Çankırı halkı 1936 yılında Milletvekilimiz Hatice Özgener tarafından mecliste temsil edildiyse Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığı bu yolda ondan öğrendiğimiz memleket sevdasıyla inşallah bu yüzyılda da bir kadın vekil tarafından temsil edileceği inancındayız. Ben de aranızdan genç bir kardeşiniz olarak Çankırı’mızın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunlarımızı dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım. “

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 19:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus BAYRAM
Yunus BAYRAM - 1 yıl Önce

Mevlam hayırlı uğurlu eylesin genç ciftimize ömürboyu mutluluklar adaylığından memnuniyet duydum mevlam yolunuzu açık eylesin inşAllah Amin

SIRADAKİ HABER