banner306
banner198

Pelin Yılık’tan Çivitcioğlu’na traktör paylaşımlı manidar gönderme

Çankırı’da genel seçimlere 14 gün kala milletvekilleri arasındaki yarış kızışıyor.

Pelin Yılık’tan Çivitcioğlu’na traktör paylaşımlı manidar gönderme
banner145

Pelin Yılık’tan Çivitcioğlu’na traktör paylaşımlı manidar gönderme

Çankırı’da genel seçimlere 14 gün kala milletvekilleri arasındaki yarış kızışıyor. Cumhur İttifakının iki paydaşı arasında ise milletvekilliği yarışında büyük rekabet yaşanıyor.

Seçim ziyaretleri kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnafına gezen MHP Adayları Dr. Pelin Yılık ve İsmail Aslaner, traktör imalı bir görsel paylaşımında bulundu.

Bir traktör bayisinin önünde fotoğraf çektiren Pelin Yılık, İsmail Aslaner, MHP İL Başkanı Ahmet Kurt ve Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar’ın da yer aldığı karede “Traktör desem siz anlarsınız” mesajı yer aldı. Fotoğraf karesinde yer alan isimlerin siyah beyaz hale getirilerek paylaşıldı. Pelin Yılık’ın paylaşımlarında özel mesaj içeren tek kare fotoğrafın yer aldığı da dikkatlerden kaçmadı.     

Yılık paylaşımında zorlanmadan traktöre ulaşmaları hakkında beler olması gerektiği hakkında mesaj yazdı. 

Çiftçimizin traktör alımında ki prosedürlerini öğrendim. Zorlanmadan traktöre ulaşmaları hakkında neler olması gerektiğini bizzat yerinde dinledim. 

MHP tabanından gelen sosyal medya paylaşımlarda ise Çankırı’ya hastanenin yapılmadığı 10 yıldır tek yapılan sadece ise çay simit hesabı  ve traktör ticareti olduğu dile getiriliyor.

Çankırı'nın,da bu hastanenin biraz ufağı kadar bir hastanesi olabilirdi malesef 10 yıldır sadece yapılan tek şey çay simit ve traktör pazarlığı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 01:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Namlı
Faruk Namlı - 12 ay Önce

Çok çirkin bir paylaşım, belediye başkanının bu karede olması ayrı bir çirkinlik. Bu mu cumhur ittifakı?????

Hasan Kalkan
Hasan Kalkan - 12 ay Önce

Ne yani, Zalım bişim işimizi yapmayacaktı da boşuna mı aldık 2 traktörü?

Yarenler Diyarli
Yarenler Diyarli - 12 ay Önce

MHP adayı Pelin Yıllık çok sıcak kanlı değil. Çankırı'da AKP ninde hizmetleri fazla yok. Bir hastane yerini 4 yılda zor belirlediler 10 km yolu 7-8 yıldır hala tamamlayacaklar. Yazık vAllaha Türkiye'nin en gelişmemiş ili olarak Çankırı sayelerinde tarihe geçecek. Anlaşılan ya iyi parti yada yeniden refah adaylarini denemek lazım birde. Bir yanda telefonlara dahi bakmayan vekiller diğer yandan kendine Çankırı için çalışma fırsatı tanınmasını isteyen kişiler. Anlaşılan değişim şart Çankırı'ya...

Faruk Namlı
Faruk Namlı @Yarenler Diyarli - 12 ay Önce

Sanki belediye başkanı aday gibi....

Fakir
Fakir - 12 ay Önce

4 yıldır tokilerimiz yapılmadı millet aldığı 3 kuruş maasi kiraya yetişemiyor bunlara çare buldunuz yokk tokilerden paralar toplandı yapılmadı yokkk otda istiyorlar....oyda yokk gvayyy bayyy sizlere kendinizden başka kimseye faydanız olmadıki.. 7 yıl kurumda çalıştım çıkardınız kendi yandaslarinizi aldınız benim gecmis maaşlarını primlerimi ödediniz emekliye olamıyorum emekliye edeceksiniz bu mu insanlık ..

Hasan durmaz
Hasan durmaz - 12 ay Önce

Arkadaşlar iftira iyi değildir Salim çivitçioğlu dediğiniz kişi milletvekili değilkende bo işi yapıyordu ve 2004 -2005-2006 yıllarında çok iyi hatırlıyorum yılda 500-600 traktör satmıştı envanterleri araştırabilirsiniz hatta o zaman traktör satmak için çiftçinin köyüne ayağına kadar gidiyorlardı satmak için mücadele gösteriyorlardı şimdi böyle bişeyde yok çifti bayiye gidiyor hatta sıraya yazılıyor ve yalvarıyor bütün bayiler şuan aynı gitsen traktör yok diyorlar yani bilmeden araştırmadan iftira atmayın herkes istediği yerden traktör alabiliyor mesala ben çivitçioğlu ndan traktör almadım başka bi firmadan aldım çünkü işime hesabıma nere geliyorsa ordan aldım herkese hayırlı cumalar

ÇANKİRİLI
ÇANKİRİLI - 12 ay Önce

Size de yukarı mahalleden diyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner304