banner198

Saadet İl Başkanı Ömer Uzun’dan vekil Çivitcioğlu’na sert tepki!

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun’dan Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’na sert tepki göstererek “Tarihimizde bu kadar aşağılık ve rezil siyaset yapıldı mı bilmiyorum.” dedi.

Saadet  İl Başkanı Ömer Uzun’dan vekil Çivitcioğlu’na sert tepki!
banner145

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun’dan Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’na sert tepki göstererek “Tarihimizde bu kadar aşağılık ve rezil siyaset yapıldı mı bilmiyorum.” dedi.

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun, geçtiğimiz günlerde özellikle Çerkeş ve Orta ilçelerinde Ak Parti teşkilatları tarafından gerçekleştirilen programlarda yaptığı konuşmaları ve Saadet Partisine karşı yürüttüğü ayrıştırıcı propaganda ve söylemleri nedeniyle Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi.

Uzun, yapmış olduğu basın açıklamasında her zamankinden daha fazla huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde Salim Çivitcioğlu’nun kullandığı dil ve üslubun kabul edilemez olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Çankırı’mızın birlik ve beraberliğinden, huzurumuzdan, öncelikli olarak sorumlu olan milletin vekilini bu ayrıştırıcı ve ötekileştirici tavrı nedeniyle şiddetle kınıyoruz. Özellikle Çerkeş ve Orta ilçemizde, ısbatı ve belgesi olmadığı halde HDP ile ittifak yapıyor diye Saadet Partimize ve O’nun memleket sevdalısı mensuplarına yalan, iftira ile yuh çektiriyor. Tarihimizde bu kadar aşağılık ve rezil siyaset yapıldı mı bilmiyorum.

Beyefendi biz seni biliyoruz. Çankırı’lı hemşerilerimiz de bilir ki senin Millî Görüş’le uzaktan yakından alakan yok. Bu üslup, verdiğiniz bu fotoğraf ilimize, insanımıza yakışmıyor. Boşuna uğraşmayın. Sağda solda bağırıp çağırmayın. Çankırı’mızdan vatan haini çıkmaz. Herkes birbirini tanıyor. Boşuna insanları germeyin. Savaşa değil yerel seçimlere gidiyoruz. Dürüst olunuz. İnsaf, iz’an ve adaleti elden bırakmayınız. “ ifadelerini kullandı.

Bu tavrınız geri teper -

Açıklamasında sert eleştirilerini sürdüren Uzun, “Yerel seçimleri beka seçimi gibi gösterip milletimizi korkutarak, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı söylemlerle oy devşirmeye çalışmanız kabul edilemez bir durumdur. İnsanımız kendi derdine düşmüş. Bir çıkış yolu arıyor. Derman arıyor. Esnafımız kan ağlıyor. Pazarcı perişan. Fabrikalar kapanıyor, binlerce Anadolu evladı işsiz kalmış. Kurşunlu seramik fabrikasında binlerce kişi çalışıyordu, kapandı. Çözüm söyleyiniz, öneriniz nedir? Çankırılı sizden iş, aş, çare bekliyor. Size ümit bağlamışlar. Geçen seçimde kahir ekseriyet size oy vermiş. Ayıptır, günahtır. Bırakın bu bel altı vurmayı. “dedi.

Kopyaladığınız “94 Ruhu”nun patenti bize aittir -

Uzun, “Saadet Partisi olarak biz kucaklayıcı, bütünleştirici, birlik ve beraberlik içinde yaşama arzumuzu ve engin sağduyulu temiz siyasetimizi devam ettireceğiz. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerinde ittifaksız olarak sadece biz varız. Kopyaladığınız “94 Ruhu”nun patenti bize aittir. Allah’ın izniyle ve halkımızın teveccühüyle bu ruhu hayata geçirecek olan kadro bizdedir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İleri sürdüğünüz yalanlarınızla, attığınız iftiralarla, yürüttüğünüz karartma, karalama ve çirkin propagandalarınızla Saadet Partimize ve güzide mensuplarına asla zarar veremeyeceksiniz. Sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz. Buradan size bir şey çıkmaz. Son söz yine hemşerilerimizin olacak ama korktuğunuz başınıza gelecektir. Bu ötekileştirici, kutuplaştırıcı tavrınız yüzünden sandıkta gereken cevabı alacaksınız. Biz, Çankırılı hemşerilerimize güveniyoruz. En önemlisi de Allah cc her şeyi görendir, bilendir ve hesap sorandır.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tamer Ekincioğlu
Tamer Ekincioğlu - 5 yıl Önce

Oy uğruna yapılan çirkin siyaset bu ülkeye en az pkk kadar tehlikelidir. Hatta daha fazlası. Saadet partisinden özür bekliyoruz. Siz orta ilçesinden ayrıldınız ama oranın komşularını biribirlerine yuhalattirarak, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımıza bir darbe vurdunuz.

Birisi
Birisi - 5 yıl Önce

Zaten sizi bitiren hep bu patenti bizde kibri. Adamlar sizin patentin üstüne neler koydular. Dert salim falan değil, umuruma da gelmez. Madem patent sizdeydi, adam gibi müslümanların birleştiği noktada dursaydınız da Reis e yaren olsaydınız. Salim gibilere kalmasaydı ortalık.
Ama bu yollarla, Reis in Erbakanin hedefleri ve vizyonu dogrultusunda bu milleti ve memleketi getirdigi nokta, goturdugu istikamete her daim engel olmaya çalışmanız, bu büyük vebal, biliniz ki sizin yakanızı bırakmayacak. Benliginiz, mazlum cografyalarin dualari altinda ezilmeye mahkum.
Allah bu milletin her daim yardımcısı olsun. Sizlere de feraset nasip etsin. Amin

İsmail Hakkı Can
İsmail Hakkı Can - 5 yıl Önce

Orta başkanlık seçimlerinde %90 oy ile akp ye oy vermiş bir ilçe olarak görevini yerine getirmiş bir ilçe ve hiçbir zaman cumhuriyet tarihinde vatana ihanet eden bir evlat yetiştirmemiştir, sayın vekil vekilim demiyorum çünkü bizi temsil ettiğini düşünmüyorum sen yüzde doksan oy aldığın bir ilçede kardeşi kardeşe düşürmek mi istiyorsun saadet partisinde akp li mhp de ak partili kardeşlerimiz var sen o ilçenin vekili olarak tüm seçim odalarını gezerek kardeşlik ve dostluk içinde kavga gürültü olmadan bir seçim çalışması yürütülmesine öncülük edeceğine yuh çektirmek gerçekten endişe verici bir durum sayın vekilin tüm ortalıdan özür dilemesini temenni ediyorum

Nuri Berkan
Nuri Berkan - 5 yıl Önce

BİRİSİ rumuzuyla yazana sesleniyorum. Dünyadan haberin yok anlaşılan. Rahmetli Erbakan'ı arkasından hançerleyip AB/ABD'ye kuyruk olanların peşine biz de mi düşüp gitseydik. Gavur istedi diye uyum yasaları çerçevesinde zina yasak olmaktan çıkarılırken, domuz kasaplık hayvan olurken biz de alkış mı tutaydık? Reyisin yanında duraydık da en hayati konularda aldanan ve aldatılan birisine "yaşa varol, iyi ettin" mi diyeydik? Çözüm sürecinde ağır iş makinalarıyla yer altlarına cephaneler döşenmesine rağmen ses çıkarılmazken, PKK ve uzantıları Habur sınır kapısında davul zurna ile karşılanıp çadır mahkemelerinde "Ak"lanırlarken boynumuza bir davul alıp biz de mi sevinç naraları atsaydık. Hangi hedeften bahsediyorsun. Erbakan'ın hedefinde "ne kadar kamu malı, fabrika varsa satın, savın. Üstelik trilyonlarca lira ülkeyi borca sokun. Gavura her yıl milyarlarca faiz ödeyin" mi diyordu? FETÖ'yü besleyip büyüten ve memleketin başına bela edenler, ülkeye büyük bedeller ödetenler sen ve senin reyisin değil de neden biz oluyoruz. Sen aklını ve şuurunu tanzim satış çadırlarından aldığın soğan ekmekle mi yedin? Reyis bizi nereye götürüyor? Görmüyor musun? BOP yolunda felakete gidiyoruz. Toprak ayağımızın altından kayıyor. Uyan be kardeşim. Satılacak bir şey kalmadı. Şimdi Varlık Fonu'da satılıyor, haberin var mı? Hangi vebalden bahsediyorsun. Irak'ta Coniler ölmesinler diye dua edenleri ve onları destekleyenlerin vebalini, namusları kirletilen yüzbinlerce müslüman kadının ahını ve vebali, asıl sizi ve sizin gibileri yakar. ABD ile stratejik dost olup "gelin bu coğrafyaya demokrasi getirin" diye en gelişmiş silahlarla Ortadoğu'ya yani İslam Coğrafyasına eli kanlı katillleri çağıranlar ve milyonlarca müslümanın kanına girenler biz değiliz. Zannettiğin gibi değil. Mazlum coğrafyadan yükselen beddular bize değil, gavuru islam coğrafyasına çağıran, onlara havalanlarını, limanlarını açanlara ve onları şuursuz bir şekilde destekleyen sizlere gelecektir. Bundan emin olabilirsin. Vel hasılı sen kendine yan. Tüm bunlara rağmen, hiç şüphen olmasın bizler Saadet Partililer olarak sen de yanmayasın diye çırpınıyor, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yarın çok geç olabilir. Çankırı'da oturuyorsan gel; yemeyecek, yedirmeyecek, çalmadan çalışacak olan Saadet Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Müstesna insan, Mustafa ÜNVER Hocam'a destek ol.
Selamlar...

Birisi
Birisi @Nuri Berkan - 5 yıl Önce

Sizin dünyadan haberiniz olsaydı, teröristin bizzat Reisi tehdit ediyor olmasını, Türkiye'yi hedef göstermesini anlar, müslüman coğrafyanın (AKP den hiçbir menfaati olayan insanlar) dualarında Reisin ismen zikrediliyor olmasından birşeyler anlayabilirdiniz. Size yutturulan metinlerin dışına çıkabilirdiniz.
Bence asıl siz ne dünyadan ne Türkiye'den haberdarsınız. Siz kendi aranızda takılmaya devam edin...

Birisi
Birisi @Nuri Berkan - 5 yıl Önce

Keşke milletin dinini yaşayabilme imkanlarının nereden nereye gelebildiğini de ifade etme casaretiniz olsaydı; keşke muharremin cumada imamoglunun rahle başında poz vermek zorunda kaldığı günlere gelinebildiğini (Allah'ın izniyle) de görme ve seslendirme hakkaniyetiniz olabilseydi. O zaman yazdıklarınızı dinler, birlikte eleştirirdik. Ama Allah bana bunun hesabını sorar. Allah razı olsun diyemiyenle yanyana gelmekten korkarım. Selametle kardeş...

Faruk KARATATAR
Faruk KARATATAR - 5 yıl Önce

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanımız Ömer UZUN Bey'i "Saadet Partisi olarak biz kucaklayıcı, bütünleştirici, birlik ve beraberlik içinde yaşama arzumuzu ve engin sağduyulu temiz siyasetimizi devam ettireceğiz." şeklindeki tutarlı ve kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyoruz.
Kirli siyasetleriyle toplumu gererek, insanları ötekileştirip kutuplaştırarak emellerine ulaşmak isteyenler, inanıyoruz ki hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

Birisi
Birisi - 5 yıl Önce

Avrupa diye diye Avrupa Birliği ne illa girecez diye diye inancımıza imanımıza ters ne kadar kanun tasarısı varsa meclisden geçti ve İslam alemi kan gölüne döndü 50 yıldır milli görüş partilerinin tamamında son saadet partisi İslam birligi diyor 11 aylık yarım yamalak bir hükümet te bile d 8 gibi dehasa bir oluşumu bıraktı gitti erbakan hocam ız, adam gibi sahip çıkıldımı hayır, abd AB NATO İSRAİL siyaset inden zerre kadar taviz vermeyen leri göremeyenler idrak edemeyen ler adam gibi Müslüman ların yanında durmadınız sözünün ne kıymeti var benlik Kibir Kuleleri dağlar gibi saadet partisi nde yok Nerde olduğu nu görmek için feraset sahibi olmak lazım, bugün saadet partisi islamın kuranın hak ve hakikatin kavgasını veriyor vermeye devam edecek biliyoruzki Allah nurunu tamamlayacaktır üç tane Müslüman ın biraraya gelip yürüyemez hale geldik eş dost komşu akraba bu millet birbirine düşürüldü mesele ye Allah için hassasiyet le bakalım sonuç olarak hepimiz Cenabı Allah a hesap vereceğiz Rabbim bu ümmete yeniden bir sahip göndersin bir çıkış yolu Nasib etsin mazlum coğrafya bîçare her gün kan gözyaşı zulüm işkence feryadı figan arşı alayıı titretir oldu d 8 ler İslam Birliği hayata geçirilseydi, dert çok, mevlamız bu milleti yeniden tam manasıyla ümmet kılsın kardeş kılsın yeniden milli birlik beraberlik vahdet nasib etsin ülkemizi vatanımızı selamet sahiline bir an önce kavuştursun sun inşAllah

SIRADAKİ HABER