banner198

Yeniden Refah adayı Müjdeci, köylerde refahı anlatıyor

Çankırı’da seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Müjdeci, köylerde refahı anlatıyor

Yeniden Refah adayı Müjdeci, köylerde refahı anlatıyor
banner145

Çankırı’da seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Müjdeci, bugün Çırçır, Gazibekir, Danabaş, Karaömer, Bayanpınar, Yeniyapan, Aşağıovacık ve Bozkır köylerini ziyaret etti. Genç milletvekili adayı, köylülerin sorunlarını dinledi ve partisinin projelerini anlattı. Müjdeci, Yeniden Refah Partisinin baraj sorununun olmadığını ve Çankırı’dan milletvekili çıkarmak için yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi.

"Haydi Çankırı 14 Mayıs’ta bir oy Erdoğan’a, bir oy Yeniden Refah’a!"

Genç Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Müjdeci, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin, Cumhur İttifakı içerisinde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini belirterek, "Haydi Çankırı 14 Mayıs’ta bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a!" sloganıyla seçmenlerden destek istedi. Partisinin baraj problemi olmadığını ve verilen hiç bir oyun boşa gitmediğini belirten Müjdeci, verilen desteklerle mecliste Çankırı’yı en iyi şekilde, en güçlü sesle temsil edeceğinin sözünü verdi.

İlk durağı Çırçır köyü olan M. Fatih Müjdeci, Çırçır köyünde ziyaret ettiği hemşehrilerinden destek sözü alırken, “Yeniden Refah Partisi olarak çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Ardından Gazibekir köyünde bir mevlid programına katılan Genç Başkan, buradaki ziyaretleri ile alakalı olarak, “Gazibekirli hemşehrilerimizin desteği bizi ziyadesiyle mutlu etti. Hep birlikte başaracağız. Haydi Çankırı Yeniden Refah’ta buluşalım!” ifadelerini kullandı.

Sonrasında ise sırasıyla Danabaş, Karaömer, Bayanpınar, Yeniyapan, Aşağıovacık ve Bozkır köylerini ziyaret eden Muhammed Fatih Müjdeci, "Danabaş köyünde şükür duasına katıldık. Danabaşlı hemşehrilerimizin desteği bizi ziyadesiyle mutlu etti. Karaömer, Bayanpınar, Yeniyapan, Aşağıovacık ve Bozkır köylerimizi de ziyaret ettik. Ziyaretimizde geçmiş dönemlerde yaşanan problemlerin tek tek notlarını aldık, projelerimizi bir bir anlattık. Allah nasip ederse göreve başladığımız andan itibaren memleketimizin tüm problemlerini biz çözeceğiz. Bu ziyaretlerimizde bizi en çok mutlu eden şey ise büyüklerimizin hayır dualarını ve desteklerini almak oldu. Destekleri ve duaları ile 14 Mayıs seçimlerinde muzaffer olacağız inşallah. Allah hepsinden razı olsun." açıklamalarında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyvallah
Eyvallah - 13 ay Önce

Sayın Erbakan Hoca kime siyonist demişti ya. Bir dik duruş sergilemeyen genel başkanınız varken sizler daha zor oy alırsınız. Keşke kendi aday olsaydıda dün siyonist dediklerinin eteklerine tutunmasaydı. Çok heycanla beklemiştik aday olmasını ama ne oldu bilmem bizi kaybetti.

zaFer
zaFer - 13 ay Önce

Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen tek parti sanırım. Allah yollunuz açık etsin. İnterntten sizi takip ediyorum bizim ev ve ailem komple size oy verecek

SIRADAKİ HABER