banner198

Yeniden Refah Partisi'nden Çankırı'da yerel seçim kararı!

Yeniden Refah Partisi yerel seçimlere kendi logosu ve adayları ile gireceğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nden Çankırı'da yerel seçim kararı!
banner145

Yeniden Refah Partisi yerel seçimlere kendi logosu ve adayları ile gireceğini açıkladı. Partiden yapılan açıklamada, aday adaylığı başvurusunda bulunacak 30 yaş altı gençlerden, yüzde 40 engelli vatandaşlardan ve depremzedelerden özel katkı payı alınmayacağı söylendi. Aday Adaylığı başvuruları için son tarih ise 16 Ekim 2023.

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı  Selman Müjdeci, yerel seçimlerde il, ilçe ve mahalli idarelerde kendi adaylarını çıkartarak, kendi amblem ve logoları ile seçime gireceklerini ifade etti ve “Aziz Milletimizin kıymetli evlatlarını Yeniden Refah Partimizin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz!” dedi.

Bütün teşkilatlarının seçime hazır olduğunu ifade eden Müjdeci, "Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir." dedi.

Başkan Müjdeci açıklamasında, "Üyelerimizin yarısından fazlasının genç olduğu partimizde; 30 yaş altı gençlerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlarımızdan aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Deprem ve sel mağdurlarından aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Şehit ve gazi yakını ve gazilerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yerel seçimlerde Milli Görüş destanını bir kez daha yazacağız." ifadelerine yer verdi.

‘Yanlışa yanlış, doğruya doğru demeye devam edeceğiz’

İl Başkanı Müjdeci, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Biz seçimlerde bir ittifaka gittik ve bu seçimde Yeniden Refah Partisi, Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesinde büyük katkı sundu. Biz seçimden önce de mevcut  eleştirilerimizi yanlış gördüğümüz hususlarda devam ettiriyorduk. Yine bunları dile getirdiğimiz, bu eksikleri gördüğümüz için bir mutabakat metni ortaya koyduk. Bunların uygulanmasına yönelik bir birliktelik gerçekleştirildi. Seçimden sonra da bu mutabakat metninin takipçisi olacağımızı ve aynı zamanda uygulanması için gayret göstereceğimizi ifade etmiştik. Şu anda yaptığımız açıklamalar da mutabakat metninin uygulanması ve milletimizin derdine deva olunması için bir çabadır."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER