banner198

Zafer Partili Aday Turgut Özkan’dan rakiplerine “Cezayirli” gönderme!

Zafer Partisi Milletvekili adayı Turgut Özkan, Yaren kültüründe misafir uğurlama parçası olarak bilinen Cezayir türküsü ile partilerin Çankırı’da yaşamayan milletvekili adaylarına göndermede bulundu.

Zafer Partili Aday Turgut Özkan’dan rakiplerine “Cezayirli” gönderme!
banner145

Zafer Partisi Milletvekili adayı Turgut Özkan’dan rakiplerine “Cezayirli” gönderme! Misafirliğin kısası makbuldür

Zafer Partisi Milletvekili adayı Turgut Özkan, Çankırı’da ithal aday tartışmalarına ilginç bir mesajla dahil oldu. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Turgut Özkan, bir radyo kanalına istekte bulunan dinleyiciymiş gibi davrandığı reklam çalısmasında tepkisini "Cezayir" parçası ile dile getirdi.

Turgut Özkan, Yaren kültüründe misafir uğurlama parçası olarak bilinen Cezayir türküsü ile partilerin Çankırı’da yaşamayan milletvekili adaylarına göndermede bulundu. “Misafirliğin kısası makbuldür” diyen Özkan, istek şarkısı ile 14 Mayıs’ta gidecek olan tüm misafirlerimize Cezayir’i armağan etmek istiyorum” mesajı verdi.

“Evet, Sevgili Dinleyenler,  Zafer Partisi Çankırı Millet Vekili Adayı Turgut Özkan’ın İstek Şarkısıyla Program Devam Ediyor. . Yarenler Diyarı Çankırımızın Yaren Kültüründe, Misafir Uğurlarken Cezayir Çalınır. Misafirliğin Kısası Makbuldür Diyerek, 14 Mayısta  Gidecek Olan Tüm  Misafirlerimize Cezayir’i  Armağan Etmek İstiyorum  Diyen, Zafer Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Turgut Özkan’dan Şehrimize Misafir Gibi Gelip Gidenler İçin Şimdide  Cezayiri Dinliyoruz. “

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 04:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Namlı
Faruk Namlı - 1 yıl Önce

"İthal" adaylar diye feryat edenler buyurun Çankırı'nın has evladı Turgut Özkan'a verin oylarınızı.

SIRADAKİ HABER