banner198

Zafer Partili Mustafa Can, Şabanözü’nün hala duble yolu yok!

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can , “Bu kadar vergi veren ilçe olmasına rağmen Şabanözü’nün hala duble yolu yok!” tepkisinde bulundu.

Zafer Partili Mustafa Can, Şabanözü’nün hala duble yolu yok!
banner145

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can, Şabanözü ve Orta ilçelerinin yol sorununa değinerek  “Bu kadar vergi veren ilçe olmasına rağmen Şabanözü’nün hala duble yolu yok!” tepkisinde bulundu.

Çankırı’da teşkilatlanma çalışmasını sürdüren Zafer Partisi, Şabanözü ilçe teşkilatlanmasını tamamladı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can, 18 Haziran tarihinde kongreye gidecek olan Şabanözü İlçe Başkanı Burak Fil ve teşkilat üyeleri ile Saklı Bahçe’de bir araya geldi.

Şabanözü’nün hala duble yolu yok -

Düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can, Şabanözü işsizlik konusunda çok başarılı bir ilçe, inşallah Orta’ya, Çerkeş’e ve il merkezinde amacımız organize sanayi bölgelerini geliştirmek. Bu konuda da elimden geleni yapacağım. Bu kadar vergi veren ilçe olmasına rağmen Şabanözü’nün hala duble yolu yok. Havaalanı şuradan 30 dakika. Dünya’ya ulaşımın yakın olduğu bir yerde hala yolu çok kötü. İlk yapılacak işlerden birisi buradan Çerkeş’e, Çubuk’a kadar adam gibi duble yolunu yapmak. Bu işi kökünden çözmek lazım! Ankara’ya bu kadar yakın olmasına rağmen hiç bakılmadı buraya.” dedi.

Zafer Partisi siyasete farklı bir nitelik getirdi -

Zafer Partisi’nin siyasette farklı bir nitelik getirdiğine dikkat çeken Can, “ Biz siyasete girmeseydik gerçekten memleketimiz elimizden uçup gidiyordu. Bu yollar, hiç geçmeyeceğiniz köprüler, hiç kullanmayacağınız havaalanları için çocuklarınız bile borçlandı. Balıkesir havaalanına 4 senedir hiç uçak inmemiş ve neyse anlaşmaları o kadar uçak inmiş gibi para ödüyoruz. Devlet yurt dışından kredi borçlanarak 10/1 maliyetine yapacağı yolları, havaalanı inşaatlarını en az on katına beşli çeteye verdi. Altıncı bir tane yok aralarında, Çankırılı hiç yok hepsi Karadenizli.” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2022, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
topçu binbaşı fuat
topçu binbaşı fuat - 2 yıl Önce

şabanözü her şeyin eniyisine layıktır.ama çankırının siyaseti zayıf.Şabanözüne duble yol değil,otoban bile yaptırılacaktır.ama Çankırı Şabanözüne yol yaptırmak için uğraşacaktır.çünkü Çankırının yaptırması gerekecektir.Şabanözü Çankırıyı her konuda solladı...

SIRADAKİ HABER