banner198

10174 Çankırıspor’da Kulüp Başkanı ve taraftar arasında gerilim!

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta ligin bitimine 5 hafta kala düşme hattından kurtulamayan 1074 Çankırıspor’da sinirler hayli gerildi.

10174 Çankırıspor’da Kulüp Başkanı ve taraftar arasında gerilim!
banner145

10174 Çankırıspor’da Kulüp Başkanı ve taraftar arasında tartışma yaşandı!

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta ligin bitimine 5 hafta kala düşme hattından kurtulamayan 1074 Çankırıspor’da sinirler hayli gerildi.  1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Sezai Zehirlioğlu, Genç Yarenler Taraf Grubu amigosu ile tartıştı.

Kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen 1074 Çankırıspor, Pazar günü Çankırı Atatürk Stadyumunda Kastamonu İl Özel İdare Spor’u ağırladı.  Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatan 1074 Çankırıspor, ikinci yarıda baskısını artıran rakibinin iki golüne engel olamadı. Karşılaşma 2-2 berabere bitti. Genç Yarenler Taraftar Grubunun bulunduğu kapalı tribünden “Yönetim İstifa” çağırısında bulunuldu. Devre arasında Genç Yarenler Taraftar Grubu ile 1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Sezai Zehirlioğlu arasında sözlü atışma yaşandı.

“Şu takımın haline bak be!” diye seslenen taraftara kızan 1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Zehiroğlu, “Sen bu zaman kadar takıma ne veriyorsun da konuşuyorsun. Orada konuşupta bana taraftarlık yapma. Şurada 10 lira para vermessiniz. Senden fazla delikanlıyım ben” diye bağırdı.

Yanındakiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Zehirlioğlu, tekrar ayağa kalkıp taraftar grubunun olduğu tribüne doğru, “Senin Valin, Milletvekillerin yok! Neyi konuşuyorsun?” diye sordu.

Zehirlioğlu taraftar arasında yaşanan laf atışmasına sağ tribünde oturan bazı taraftarlar da müdahil oalrak Başkan Zehirlioğlu’na destekte bulundu.

Sağ kapalı tribünde bulunan taraftarlar “Zehirlioğlu istifa” diye slogan atarken, sağ kapalı tribün ise “Sezai Başkan” sloganı ile destek de bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fedai
Fedai - 1 yıl Önce

Sn basjan diyelim bu kulüp başkanları devletin organlarına güvenerek mi bu kulübü başına geçiyor sunuz
Bırakın bu işleri gücünüz yoksa buralara gelmeyecek sin ahkam kesmeyeceksiniz bilmem şu kadar bin dolar verdim yuoro verdim diyip kendi reklamını yapıp kademe olarak kullanmayın
Kılavuzu karga olanın başı boktan çıkmaz
Az bile yapıyor lar size ,,,,,
Menfaatleriniz çıkarları olmayanlar sporun yanında olsun
Senin kimseyi tehdit etme yetkin yok☝️

Faruk Namlı
Faruk Namlı - 1 yıl Önce

Düşsün de hepiniz kurtulun! Futbol sizin neyinize???

Adem mangal
Adem mangal - 1 yıl Önce

Bu sene düştük hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER