banner198

1074 Çankırı Spor’a Afrikalı golcü adayı

Çankırı’da taraftarlar tarafından kurulan 1074 Çankırı Spor transfer görüşmelerine hızlı başladı.

1074 Çankırı Spor’a Afrikalı golcü adayı
banner145

Çankırı’da taraftarlar tarafından kurulan 1074 Çankırı Spor transfer görüşmelerine hızlı başladı. Bu yıl ilk kez Çankırı 1. Amatör Futbol lig’inde mücadele edecek olan 1074 Çankırı Spor, Ugandalı genç futbolcu Mugalu İbrahim’i transfer görüşmesi yapmak üzere Çankırı’ya getirdi.


1074 Çankırı Spor Kulübü Başkanı Erkan Efe bu yıl kurulan kulüplerinin taraftar tarafından kurulduğunu ve ileriki hedeflerinin spor branşlarında Çankırı adını daha ileri noktalara taşımak olduğunu belirtti. Çankırı amatör futbol tarihinde bir ilke imza atmak istediklerini belirten Efe, “ Çankırspor’un ligden düşmesi ile morali bozulan spor camiasına yeni bir soluk ve renk katmak istiyoruz. Kulübümüzün taraftarlar tarafından kurulmuş olması Çankırı insanının da kulübü sahiplenmesine yol açtı” dedi.

 

Efe, Mugalu İbrahim transferi ile amatör ligde ilk defa yabancı bir ülke oyuncusunu ligimizde oynatarak tarihe geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

Bir dönem Beşiktaş’ta oynadığı futbolla adını Türk futbol tarihine yazdıran Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Madida ile aynı kabileye mensup olduğunu söyleyen Mugalu İbrahim, edindiği ilk izlenimlerine göre Çankırı’nın çok sakin ve şirin bir şehir olduğunu ve görev verilmesi halinde 1074 Çankırı Spor’da ter akıtmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

 

Öte yandan transfer görüşmelerine hız kesmeden devam eden 1074 Çankırı Spor transfer komitesi, Torku Konyaspor alt yapısından yetişen ota sahsa oyuncusu Mehmet Sönmez ile prensip anlaşmasına vardı. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakem
hakem - 10 yıl Önce

yeni çankırı sporun kalesine çankırı amatör liğini iyi tanıyan kaleciler arasında cemil selahattin fikret gibi tecrübeli kalecilere teslim edilmeli bunlar çankırının çocuğu fikret zaten antrenör olmuş antrenörlük için çok erken antrenörlük yapması için saygı duyarım ama neden kaleciliği bu kadar erken yaşta bırakıp teknik trektörlük yapmak istiyor fikret teknik trektörlük diplomasına sahip olmuş ama çok erken antrenörlük yapması için diye düşünüyorum

FERHAT
FERHAT - 10 yıl Önce

1074 çankırıspor'u kuran arkadaşlara helal olsun. bu azimle super lige çıkarlar

s.a.
s.a. - 10 yıl Önce

yeter ki siz bu takımı çankırıya ileri götürün biz taraftar olarak size sonuna kadar destek verecegız . her maçta yanınızdayız....

murat
murat - 10 yıl Önce

takımın kurulması iyi olmuş?ama diyelimki bu takım bu sezon amatör kümede şampiyon oldu?türkiye futbol federasyonuna bal liğine katılabilmesi için 20 milyarı ödeyebilecekmi kulüp bunu karşılayabilecekmi bal liğinde oynayabilmesi için ayrıca tesisi olması gerekiyor yeri geliyor çankırıdaki taraftar 2 tlyi vermek istemiyor bu takım şampiyon olduğunda diyelim 20 milyarı nerden temin edecek

orhan
orhan - 10 yıl Önce

helal olsun 1074'e

bayram
bayram - 10 yıl Önce

sağ baştaki beyaz pantolonlu saçları seyremiş olandamı futbolcu transfer

yakupsakalll
yakupsakalll - 10 yıl Önce

Kulupbaskanikimdir

mustafa  sarokaya
mustafa sarokaya - 9 yıl Önce

Sizlri. Daha. us. liglerde gormek istiyorum. cankiroli olarak

SIRADAKİ HABER