banner198

1074 Çankırıspor evinde ağır yaralı!

Bölgesel Amatör Ligi (Bal) 4. Grup 19 Hafta mücadelesinde evinde Samsun ekibi Ladik Belediyespor’u ağırlayan 1074 Çankırıspor sahadan 6-0’lık yenilgi ile ayrıldı.

1074 Çankırıspor evinde ağır yaralı!
banner145

Bölgesel Amatör Ligi (Bal) 4. Grup 19 Hafta mücadelesinde evinde Samsun ekibi Ladik Belediyespor’u ağırlayan 1074 Çankırıspor sahadan 6-0’lık yenilgi ile ayrıldı.

90 dakika boyunca rakibi karşısında vasat bir futbol ortaya koyan 1074 Çankırıspor, gol yollarına varlık gösteremezken, rakibe çok sayıda kolay pozisyonlar verdi. Karşılama 0-0 devam ederken kaleci Güven rakibin kullandığı penaltı atışını kurtarmasına rağmen 1074 Çankırıspor sahadan 6-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Çankırı tribünleri oynanan futbola ve antrenör Fahri aytaç’a tepki gösterirken Ladikspor futbolcularını alkışlarla uğurladılar.

Anıl yeniden sahnede –

Çankırıspor’da 9 haftalık aranın ardından Anıl Sarıoğlu yeniden ilk on birde sahaya çıktı. Sarıoğlu, 9. Hafta oynanan 1074 Çankırspor, Altınordu Belediyespor karşılaşmasında sakatlanmıştı.

Protokol boş kaldı –

Öte yandan 1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Köy Hizmetlerispor karşılaşmasında polisin yönetici ve seyircilere sergilediği sert tutumu gerekçe göstererek protokol tribününe oturmadılar. Protokol tribünü bomboş kaldı.

Karşılaşma Turhan Harmancı’nın anlatımı ile Çankırı Postası ve Neşe Radyo tarafından canlı yayınlandı.

Fahri Aytaç istifa etti-

Karşılaşmanın ardından Teknik Sorumlum Fahri Aytaç'dan yazılı açıklama geldi.

Aytaç açıklamasında;, “Bir Çankırılı olarak bu duruma herkesken çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bugün oynanan maç sonucu beni fazlasıyla rahatsız etmiştir.  Bu sonuç  ne yönetim kurulumuzdaki yöneticilerimizin maddi manevi gayretlerine  yakışıyor, nede bizlere destek veren taraftarlarımıza yakışıyor. Bugün itibariyle istifamı Yönetim Kuruluna sunarak görevimi bırakmış bulunmaktayım.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 03:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER